Ακόμα μία αποχώρηση από το MasterChef - Ποιος δε θα γυρίσει στο σπίτι;

Μια κάρτα ασυλίας και πολλά διλήμματα

Η Κατερίνα, με την επιλογή της να μην παρουσιάσει πιάτο μπροστά στους κριτές στο Τεστ Δημιουργικότητας, είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση. Ποιοι θα είναι όμως οι υπόλοιποι τρεις υποψήφιοι;

MasterChef 4: Για ποιο λόγο εκνευρίστηκε ο Διονύσης;

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση θα παλέψουν για να κερδίσουν την παραμονή τους στο MasterChef 4, μαγειρεύοντας ένα πιάτο αντιγραφής με κοκοράκι. Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, σε συνδυασμό με τη θέλησή τους, θα φέρει πολύ καλά αποτελέσματα.

MasterChef 4: Παίκτης πέταξε το πιάτο του στα σκουπίδια!

Οι κανόνες όμως είναι κανόνες και ένας ή μία, θα πρέπει να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό. Το επίπεδο έχει γίνει πλέον αντιληπτό και όλοι γνωρίζουν τις ελάχιστες αδυναμίες στα πιάτα, που έφτιαξαν.

Όταν το αποτέλεσμα κρίνεται στη λεπτομέρεια, οι γνώσεις και η μαγειρική αντίληψη των κριτών έρχονται για να ξεδιαλύνουν το τοπίο.  Η αποχώρηση ενός εκ των τεσσάρων φέρνει έντονες αντιδράσεις με την επιστροφή των υπόλοιπων στο σπίτι. Δάκρυα και λέξεις που πληγώνουν, είναι συμπεριφορές που σίγουρα εκείνος ή εκείνη, που αποχώρησε, δεν θα ήθελε να έχουν βγει από κανένα στόμα ποτέ.

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef εδώ

 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top