Είναι επίσημο! Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Για τα προβλήματα των κοριτσιών στην εφηβεία το τραγούδι

Τόσο καιρό η υποψηφιότητα της Ελληνο-ολλανδής Στεφανίας Λυμπερακάκη «έπαιζε» πολύ ψηλά για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου» η συμμετοχή της 17χρονης (θα γίνει 18 τον ερχόμενο Δεκέμβριο) ποπ σταρ είναι γεγονός!

Το θέμα του τραγουδιού θα έχει να κάνει με τις… υπερδυνάμεις που έχουν σήμερα τα κορίτσια/supergirls προκειμένου να ανταπεξέλθουν στη ζωή και -φυσικά- θα είναι σε χαρούμενο, χορευτικό ρυθμό.

Η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη επικρατέστερη για να πάει στη Eurovision!

Τη σκηνική παρουσία θα αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ το τραγούδι θα είναι του γνωστού μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου. Και οι δύο άντρες έχουν τεράστια εμπειρία στον διαγωνισμό, αφού έχουν συμμετάσχει και με άλλες χώρες. 

Το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές και να «φύγει» η γνωστή στις σκανδιναβικές χώρες νεαρή τραγουδίστρια για το Ρότερνταμ!

Εκτός Ειρήνη Παπαδοπούλου & ΟΝΕ

Εκτός από τη Στεφανία Λυμπερακάκη την εκπροσώπηση στην Eurovision διεκδίκησαν τόσο η Ειρήνη Παπαδοπούλου με ένα τραγούδι του Ισραηλινού συνθέτη και παραγωγού Doron Medalie που είχε γράψει το κομμάτι  «Toy», με το οποίο η Netta είχε κερδίσει το 2018, όσο και το συγκρότημα των ONE με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου να υπογράφει το τραγούδι.

Θυμίζουμε ότι οι ONE είχαν συμμετάσχει στην Eurovision του 2002 με τα χρώματα της Κύπρου και είχαν μάλιστα κατακτήσει την 6η θέση με το «Gimme».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top