Ο Κώστας Στεφανής μας ξεναγεί στη νέα εποχή του ημερολογίου της Pirelli

Traction: Το πρώτο επεισόδιο της νέας χρονιάς την Κυριακή στις 14.15

Το Pirelli Calendar φέτος δανείζεται τη θεματολογία του από το γνωστό έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, που αφορά τον ανέλπιδο έρωτα δύο νέων, του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Ο Ιταλός φωτογράφος Paolo Roversi, δημιουργεί το 47ο στη σειρά συλλεκτικό ημερολόγιο για την Pirelli με τίτλο «Αναζητώντας την Ιουλιέτα» και προσπαθεί να βρει το πρόσωπό της μέσα από τον φακό, από μία πλειάδα ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ποζάρουν η Emma Watson, η Kristen Stewart, η Claire Foy, η Indya Moore και άλλες!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Renault Clio: Το ολοκαίνουργιο Clio, πιο μοντέρνο και σπορτιφ από ποτέ, όντας το πρώτο αυτοκίνητο με το οποίο η Renault αντικατέστησε τις ονομασίες των μοντέλων της από αριθμούς σε λέξεις, περνούν μέσα από ενδελεχή ανάλυση οι Βασίλης Τσακίρογλου, Ίνω Στεφανή, Θωμάς Χούντρας!
➢    Mercedes-Benz B-Class: Πιο μοντέρνα εμφάνιση και ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα για το γερμανικό Sport Tourer της μικρομεσαίας κατηγορίας, που συνδυάζει αρμονικά τη χρηστικότητα στην καθημερινότητα με σπορ χαρακτηριστικά.
➢    Piaggio MP3: Το νέο MP3 300 καταργεί το Yourban, λανσάροντας μία νέα άποψη στα τρίτροχα της Piaggio. Με σημαντική αύξηση στην απόδοση του κινητήρα και συνεπώς των επιδόσεων συνολικά, χωρίς να χάνει τα πλεονεκτήματά του στις αστικές μετακινήσεις.

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top