Ευτυχία: Η ελληνική ταινία που «κερδίζει» το Star Wars

Το Star Wars φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει το ελληνικό κοινό

Το Χόλυγουντ περνάει δύσκολες ώρες στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας… Το πολυαναμενόμενο Star Wars: Η άνοδος του Skywalker φαίνεται πως δεν κατάφερε να πείσει το ελληνικό κοινό.
 
Το επικό φινάλε της ιστορικής κινηματογραφικής σειράς συνέπεσε με την ελληνική ταινία «Ευτυχία». Το φιλμ του Άγγελου Φραντζή που εμπνέεται από την γεμάτη πάθη ζωή της στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου κερδίζει μέχρι τώρα την μάχη του blockbuster!
 
H «Ευτυχία» ζει ευτυχισμένες στιγμές, έχει ξεπεράσει τα 220.00 εισιτήρια ενώ ακολουθεί το Star Wars με 199.314. To Star Wars έχει budget που φτάνει τα 260 εκατομμύρια δολάρια δεν υπολόγιζε όμως ότι οι ερμηνείες της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και Κάτιας Γκουλιώνη αλλά και των Δαδακαρίδη, Τοκάκη, Κατσούλη, Μαυρουδή θα το έφερναν στην δεύτερη θέση.    
 
Το σενάριο της Κατείνας Μπέη παρουσιάζει την πολυκύμαντη πορεία της Παπαγιαννοπούλου που υπέγραψε το «Πετραδάκι», «Δυο Πόρτες έχει η Ζωή», «Είμαι Αυτός χωρίς φτερά» και τόσα άλλα που τραγούδησαν οι καλύτεροι και μαζί τους, όλη η Ελλάδα    
 
Το Star βρέθηκε στα γυρίσματα της ταινίας που αποτελεί … δυνατή, ελληνική cine - στιγμή. Και το «Star Wars: Η άνοδος του Skywalker» και  «η Ευτυχία» προβάλλονται στους κινηματογράφους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top