Χαρά από GNTM: «Με ενοχλεί που ασχολούνται με τη σχέση μου»

Ποια είναι τα μελλοντικά της σχέδια;

Η Χαρά κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική πεντάδα του GNTM, αφού ήταν η διαγωνιζόμενη που αποχώρησε από το Μιλάνο.

Το βράδυ της Πέμπτης, το νεαρό μοντέλο βρέθηκε στον τελικό του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς και μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μίλησε στην κάμερα του star.gr, για όλα αυτά που έζησε στο παιχνίδι, τη σχέση της με τον Μπουράκ Χακί, τους followers στα social media, αλλά και τα μελλοντικά της σχέδια.

«Είδα μετά από επτά μήνες τον Μπουράκ γιατί πριν το GNTM είχα έρθει στην Ελλάδα για κάποιες άλλες υποχρεώσεις. Μετά από τόσο καιρό θέλω να περνάω περισσότερο χρόνο με τον άνθρωπό μου. Θέλω να χορτάσω τον χρόνο μαζί του», είπε η Χαρά.

GNTM - Χαρά: Στο Κολωνάκι με τον Μπουράκ - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Βέβαια, δεν έκρυψε ότι υπάρχουν στιγμές που νιώθει άβολα, επειδή η σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό έχει πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα.

Χαρά από GNTM: «Δε θα αλλαξοπιστήσει κανείς για έναν γάμο»

«Με ενοχλεί που οι περισσότεροι ασχολούνται με τη σχέση μου και όχι τόσο με το GNTM», είπε ενώ όταν ρωτήθηκε αν τη φοβίζει το γεγονός ότι η σχέση της έχει πάρει δημοσιότητα και το ενδεχόμενο στο μέλλον να πάει κάτι στραβά μεταξύ τους δήλωσε: «Περισσότερο με φοβίζει να χαλάσει η σχέση μου, παρά ότι γνωρίζουν πολλοί με ποιον είμαι ζευγάρι. Περισσότερο θα με πονέσει να χαλάσει η σχέση μου. Όταν χωρίζεις είναι μία δύσκολη κατάσταση».

Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα μηνύματα που έλαβε στα social media μετά την αποχώρησή της από το σπίτι σημειώνοντας ότι προσπαθεί να απαντήσει σε όλα, αλλά της είναι πολύ δύσκολο, ενώ σε ότι αφορά τα αρνητικά σχόλια δε δίνει καμία σημασία.

Όπως είναι φυσικό, οι followers της εκτοξεύθηκαν μετά τη συμμετοχή της στο GNTM και αυτό τη χαροποιεί μιας και τα περισσότερα μοντέλα δουλεύουν μέσω Instagram.

Κλείνοντας, η Χαρά Παππά δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει να βρίσκεται στο πάνελ κάποιας εκπομπής, αφού θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά με το modelling.

Κάμερα-μοντάζ: Amber Doku

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top