Μπουράκ Χακί για Χαρά Παππά: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά»

Τι είπε για την πρόταση γάμου στην Ελληνίδα καλλονή

Ο Μπουράκ Χακί είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Τούρκους ηθοποιούς.

GNTM - Χαρά: Στο Κολωνάκι με τον Μπουράκ - Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ για τη σχέση του με τη Χαρά Παππά, το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο γόης πρωταγωνιστής κάθισε απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη και μίλησε για τον έρωτά του με την Ελληνίδα καλλονή, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε τυχαία όταν εκείνος είχε έρθει στην Ελλάδα και βρέθηκαν σε κοινή παρέα κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που τα τελευταία τρία χρόνια είναι στη ζωή μου η Χαρά. Συναντηθήκαμε τυχαία και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Χαρά έκανε το πρώτο βήμα. Νιώσαμε πολύ οικεία ο ένας με τον άλλον. Ξαναβρεθήκαμε πολλές φορές, συναντηθήκαμε στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Κωνσταντινούπολη. Αρχίσαμε να συζούμε. Στη ζωή κάνουμε σχεδία, χωρίς να υπάρχει ο έρωτας σε αυτά. Όταν ο έρωτας χτυπά την πόρτα, όλα τα σχέδια στα αλλάζει. Είμαστε μαζί και κάνουμε ο ένας για τον άλλο πράγματα. Με στηρίζει σε κάθε θέμα που με απασχολεί», είπε αρχικά και στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας απάντησε: «Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά».

Μάλιστα, ο έρωτάς του για τη Χαρά είναι τόσο μεγάλος που άφησε στην άκρη τη φοβία που έχει για τα αεροπλάνα και άλλαξε δύο πτήσεις μέσα σε μία ημέρα για να τη δει.

Βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην απόφασή της να πάρει μέρος στο GNTM. «Η Χαρά ήθελε πολύ να γίνει μοντέλο και τη στήριξα στο GNTM. Είμαι περήφανος για τη συμπεριφορά της Χαράς στο GNTM. Το παρακολουθούσα. Έκανα κατά κάποιο τρόπο μετάφραση όταν έβλεπα. Ο ξάδερφός μου ξέρει ελληνικά. Έχω και κάποιους φίλους που ξέρουν ελληνικά. Η τεχνολογία είναι πάρα πολύ εξελιγμένη. Όταν μεταδίδεται μια εκπομπή υπάρχει πρόγραμμα μετάφρασης. Το άνοιγα και άκουγα τι έλεγαν. Βρήκα αυτή τη λύση. Την παρακολουθούσα και ήθελα να είναι καλά. Σκέφτηκα πως μπορεί να κλάψει περισσότερο γιατί είναι ευαίσθητη, αλλά ευτυχώς μπροστά στις κάμερες δεν έκλαψε πολύ».

GNTM-Χαρά: Full in love -Έδειξε on air το μονόπετρο που της έδωσε ο Μπουράκ

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στην πρόταση γάμου που έχει κάνει στην εκλεκτή της καρδιάς του. «Δεν έχουμε αποφασίσει αν θα ζήσουμε στην Ελλάδα ή στην Τουρκία, ο έρωτας θα νικήσει. Ο πατέρας μου ήταν από τον Κομοτηνή. Στη ζωή μου υπάρχει μόνο η Χαρά και θέλω να την παντρευτώ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top