Απόψε ο μεγάλος τελικός του GNTM - Πώς ψηφίζει το κοινό

Συντονιστείτε απόψε στις 21.00 στο Star και ψηφίστε την αγαπημένη σας GNTM!

Λίγες μόνο ώρες μάς χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό του Greece’s Next Top Model 2019! Ο διαγωνισμός μόδας που αγαπήθηκε από το πανελλήνιο - και όχι μόνο- ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβρη και απόψε, Πέμπτη 19/12, ολοκληρώνεται.

GNTM: Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες της «χρυσής» τριάδας του τελικού

Η «χρυσή» τριάδα που καρδιοχτυπά για τον τίτλο, απαρτίζεται από τις: Κέισι, Άννα Μαρία και Κάτια. Η Greece's Next Top Model θα κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ,  ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρεία καλλυντικών «Dust and Cream», καθώς και συμβόλαιο με το πρακτορείο Place Models στο Αμβρούργο της Γερμανίας.

Πώς θα ψηφίσει το κοινό

Τα γυρίσματα του τελικού έχουν ήδη ολοκληρωθεί και γι’ αυτό έχουμε δει πολλές από τις διαγωνιζόμενες σε δημόσιες εξόδους. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, θα ανακοινωθούν live, κατευθείαν από το πλατό του GNTM, καθώς, εκτός από την κριτική επιτροπή, θα έχει και το κοινό τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του παίκτρια online στο my.star.gr μέσα από κινητό, τάμπλετ ή υπολογιστή από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης και μετά.

Οι τρεις φιναλίστ θα περάσουν από τρεις δοκιμασίες και οι κριτές θα τις βαθμολογήσουν για την καθεμία ξεχωριστά. Η ανακοίνωση της βαθμολογίας της τρίτης και τελευταίας δοκιμασίας θα γίνει live και θα συμψηφιστεί με τις προηγούμενες αλλά και με τις ψήφους του κοινού.

Στην πρώτη δοκιμασία, τα τρία κορίτσια θα κληθούν να φωτογραφηθούν και ν’ αναδείξουν τα πανάκριβα κοσμήματα που θα φορέσουν σε ένα αρκετά sexy concept, στη δεύτερη, θα πρέπει να ποζάρουν σε ένα μεγάλο γκλαμουράτο πάρτι, όπου θα συμμετέχει σύσσωμο το GNTM, ενώ στην Τρίτη και… φαρμακερή, θα ποζάρουν με τους συντρόφους τους που «εισβάλλουν» στον διαγωνισμό!

 

Συντονιστείτε απόψε στις 21:00 στο Star!
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top