GNTM: Αυτές είναι οι καλύτερες φωτογραφίες της «χρυσής» τριάδας του τελικού

Όλα όσα δε ξέρουμε για εκείνες

Δείτε το τρέιλερ του μεγάλου τελικού

H ώρα του μεγάλου τελικού του GNTM 2 έφτασε! Μετά από 3 μήνες οι τρεις καλύτερες του διαγωνισμού θα «παίξουν» το τελευταίο τους χαρτί για το μεγάλο έπαθλο!

GNTM-trailer τελικού: Τα κλάματα της Άννας-Μαρίας και το ξέσπασμα της Καγιά

Έκλαψαν, πείσμωσαν,  έχασαν, κέρδισαν, έπεσαν, σηκώθηκαν, συνέχισαν. Πασαρέλες, χιλιάδες κλικ, επιβραβεύσεις και μια μοναδική εμπειρία στο Μιλάνο οδήγησαν τις Top3 του GNTM, στη μεγάλη στιγμή του τελικού.  

Oι τρεις καλύτερες, Άννα – Μαρία, Κέισι, Κάτια, είναι αντιμέτωπες με τις τελευταίες προκλήσεις του διαγωνισμού, που θα κρίνουν και θα αναδείξουν τη μεγάλη νικήτρια!

GNTM: Δείτε τη «χρυσή» πεντάδα πώς ήταν όταν μπήκε και πώς είναι σήμερα!

Οι δοκιμασίες του μεγάλου τελικού είναι 3 φωτογραφίσεις. Το concept των φωτογραφικών δοκιμασιών είναι «Celebration» κατά τη διάρκεια των οποίων, οι 3 φιναλίστ θα φωτογραφηθούν στο φακό του Δημήτρη Σκουλού, σε μια ατμόσφαιρα γιορτής και λάμψης.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες φωτογραφίες της «χρυσής» τριάδας και όλα όσα δε ξέρουμε για εκείνες:

Άννα-Μαρία

Είναι μόλις 18 χρόνων και από την πρώτη οντισιόν πήρε το προσωνύμιο «Bratis Girl» και είναι ένας τίτλος που τον έχει επιβεβαιώσει σε όλες τις δοκιμασίες. Τις περισσότερες φορές βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις στις βαθμολογίες των κριτών. 

Μέσα στο σπίτι ήταν πάντα ήρεμη ενώ δεν είχε ποτέ κάποια προσωπική κόντρα με τις άλλες κοπέλες. 

Εκτός από το μόντελινγκ, με το οποίο ασχολήθηκε αμέσως μόλις τελείωσε το σχολείο, η Άννα – Μαρία παίζει πιάνο από 7 ετών, ενώ στα χόμπι της είναι η ανάγνωση μυθιστορημάτων και το σινεμά.

Ονειρεύεται να πετύχει σε ό,τι και να κάνει στη ζωή της και να είναι ευτυχισμένη. Motto της: Ένας στόχος τη φορά. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει σχέση με τον Τάσο.

GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που κέρδισε στο GNTM:

Κέρδισε στο Μιλάνο τη φωτογράφιση για το απόλυτο ‘’Βlumarine girl’’ του ομώνυμου πασίγνωστου οίκου υψηλής ραπτικής

 

Η κοκκινοσκουφίτσα

 

Η Άννα-Μαρία κατάφερε και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία, αφού κατάλαβε το concept και ανέδειξε τη δημιουργία του Άγγελου Μπράτη όπως ακριβώς έπρεπε

Κέισι

Η Κέισι είναι 24 ετών, κατάγεται από την Αλβανία και μεγάλωσε στην Καβάλα. Έκανε 12 χρόνια πρωταθλητισμό στο μπάσκετ και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική.

Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο. Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων.

Σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη. Το motto είναι: Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις.

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που κέρδισε στο GNTM:

Από τις πρώτες δοκιμασίες που ξεχώρισε ήταν αυτή με το ντους στο πούλμαν στους δρόμους της Αθήνας, όπου κέρδισε και την πρώτη καλύτερη φωτογραφία. 

 

Η Κέισι είχε την καλύτερη φωτογραφία με την χήνα και φυσικά το πλεονέκτημα για την επόμενη δοκιμασία!
Οι καλύτερες φωτογραφίες και το πρώτο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, ανήκαν στην Κέισι! 

Κάτια

Η Κάτια είναι 22 ετών και κατάγεται από την Μαριούπολη της Ουκρανίας. Λατρεύει τον αθλητισμό και τα extreme sports και ανάλογα με την εποχή ασχολείται με το τένις, την ιππασία, το σκι, το wakeboard και τη σκοποβολή.

Με το modelling ασχολείται επαγγελματικά από τα 16. Έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους σχεδιαστές στην Ελλάδα αλλά δραστηριοποιείται περισσότερο σε φωτογραφικές και διαφημιστικές καμπάνιες σε Ελλάδα, Αίγυπτο και Ινδία. Παράλληλα, έχει πρωταγωνιστήσει και σε τηλεοπτικό σίριαλ.

Ένα από τα δύο μεγάλα της όνειρα είναι να πρωταγωνιστήσει σε ταινία βραβευμένου Έλληνα σκηνοθέτη. Το άλλο, είναι να ποζάρει για το εξώφυλλο της Vogue. Motto: Κάθε δρόμος έχει δύο κατευθύνσεις.

Μάλιστα, η Κάτια ήταν ένα από τα μέλη των FF που σχολιάστηκε πολύ, αλλά κατάφερε να φθάσει στο μεγάλο τελικό. 

Η Κάτια από την αρχή δήλωσε πως θέλει να κερδίσει τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και μόνος στόχος της ήταν να διώξει όσο περισσότερα κορίτσια γινόταν μέχρι να φθάσει στον τελικό. 

Όσο για την επίδοσή της στο παιχνίδι, η Κάτια έχει καταφέρει να φέρει υπέρ της κάθε advantage στις δοκιμασίες, και να εκμεταλλευτεί προς όφελός της, ακόμη και τους περιορισμούς στις δοκιμασίες, όπως έγινε στη φωτογράφηση με haute couture και ψηλοτάκουνα στην μπουλντόζα, όπου κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία. Ακόμη, η Κάτια είχε τις καλύτερες φωτογραφίες στις δοκιμασίες: «social media ambassadors» και Hanging Fashion!

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες που κέρδισε στο GNTM:

Στη φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια ήρθαν αντιμέτωπα με ένα concept, που τις ενθουσίασε: σε ένα βιομηχανικό τοπίο, τα μοντέλα φόρεσαν υψηλή ραπτική και ποζάραν στα δωδεκάποντα τακούνια τους, πάνω στην κουτάλα μιας μπουλντόζας!

 

H Κάτια είχε την καλύτερη φωτογραφία στη δοκιμασία: «social media ambassadors»

 

Η Κάτια, μάγεψε τους κριτές και την επέλεξαν ως την καλύτερη, για τη δοκιμασία του Hanging Fashion

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top