GNTM -Η Άννα Μαρία έριξε λάδι στη φωτιά: «Η Κάτια να φάει τη σκόνη μου»

«Αν τη δω να κερδίζει θα ξενερώσω»

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο τελικό του GNTM μετά και την τελευταία αποχώρηση!

Η Μαρία έφυγε από το σπίτι του γυναικείου διαγωνισμού ομορφιάς και πλέον Κάτια, Άννα Μαρία και Κέισι είναι οι τρεις φιναλίστ του τελικού.

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας μετά την αποχώρησή της

Η Τζώρτζια Γεωργίου και η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε τη «χρυσή» τριάδα μετά τον ημιτελικό.

GNTM- trailer τελικού:Τα κλάματα της Άννας-Μαρίας και το ξέσπασμα της Καγιά

Αρχικά η Κάτια σχολίασε την αποχώρηση της Μαρίας, η οποία είχε προσπαθήσει αρκετές φορές να τη διώξει από το παιχνίδι με διάφορα disadvantages. «Είμαι εδώ και βλέπω τη Μαρία να φεύγει μετά από πάρα πολλές προσπάθειες που είχε κάνει για να φύγω. Έτσι είναι η ζωή. Είναι τροχός και γυρίζει».

Στη συνέχεια, η Κέισι μίλησε για την Κάτια με την οποία θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση στο παιχνίδι. «Είναι πολύ καλή αλλά της λείπει το συναίσθημα και το πάθος που χρειάζεται.

Τα «βέλη» της στην Κάτια έριξε η Άννα: «Στα δικά μου μάτια δεν μπορώ να δω την Κάτια νικήτρια. Αν τη δω να κερδίζει το GNTM θα ξενερώσω, τι να κάνω; Είμαι εγώ και η Κέισι και θα κερδίσει η Κάτια»;

Η Τζώρτζια δεν παρέλειψε να τη ρωτήσει και για το γεγονός ότι στον τελικό θα βρίσκονται στο πλατό και οι φίλες της Κάτιας (οι FF) για να την υποστηρίξουν.

Το νεαρό μοντέλο έδωσε μία αφοπλιστική απάντηση: «Ποιες φίλες της; Πιστεύεις ότι ήταν φίλες της όντως; Η Μαρτίνα ήταν φίλη της, που την έκραζε; Την Άννα την έκανε παρέα κατ’ εμέ, έτσι, για να έχει παρέα».

Κλείνοντας έριξε λάδι στη φωτιά τονίζοντας ότι η Κάτια δεν περίμενε ότι η Άννα Μαρία θα έφτανε στον τελικό, αλλά να που έγινε. «Να φάει λίγο από τη σκόνη μου τώρα», είπε με νόημα η παίκτρια.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top