«Είσαι το ταίρι μου»: Ο Χαραλαμπόπουλος θυμήθηκε την οντισιόν του Σερβετάλη

Ο Γρηγόρης μίλησε για τον συγκάτοικό του, τον Λάζαρο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Οι ρόλοι που έχει υποδυθεί κατά καιρούς στην τηλεόραση έχουν αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό.

Ποιος δε θυμάται άλλωστε το δίδυμο «Γρηγόρης – Λάζαρος» στη σειρά «Είσαι το ταίρι μου»! Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έκανε ένα μικρό ταξίδι πίσω στον χρόνο και μίλησε για τα γυρίσματα, αλλά και για την οντισιόν του Λάζαρου, κατά κόσμον Άρη Σερβετάλη.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

«Το Είσαι το ταίρι μου ήταν μία άλλου είδους μαγική δουλειά. Θυμάμαι που γινόταν οντισιόν για το ποιος θα κάνει τον συγκάτοικό μου. Και κάποια στιγμή μπαίνει ο Άρης και κάνουμε μια σκηνή, όπου μόλις είπαμε στοπ κοιταζόμασταν με τον σκηνοθέτη και τον σεναριογράφο, ήταν φανερό ότι αυτός θα ήταν ο συγκάτοικος. Έλεγα στον Άρη πριν βγει στον αέρα, να είναι έτοιμος γι' αυτό που θα ζήσει. Το σπίτι του Γρηγόρη ήταν σε έναν παράλληλο δρόμο με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και καμία φορά όταν περνάω από εκεί θυμάμαι την περίοδο που πάρκαρα για να πάω στα γυρίσματα», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «The DOT».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top