Elif: Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειρά την Πέμπτη στις 17.30

Η Τουλάι και η Σεβάλ πουλάνε στους δρόμους το εμπόρευμά τους. Κατά τύχη περνάνε από εκεί ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ αλλά δε βλέπουν την Τουλάι.

Η Τουλάι όμως τους βλέπει και νιώθει άσχημα. Η Σεβάλ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί την Τουλάι αλλά εκείνη δεν της λέει τίποτα.  Η Αρζού ταλαιπωρεί την Ασουμάν τώρα που δουλεύει για εκείνη.  Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ με όσα γνωρίζει για τη διαχείριση της επιχείρησής του. Ο Τζεβαχίρ τη συμβουλεύει να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Η Σούνα τους ακούει να μαλώνουν. Η Μπαχριγιέ αντιλαμβάνεται όμως την παρουσία της και την απειλεί. 

Η Αλιγιέ και η Μελέκ πηγαίνουν στην τράπεζα και μαθαίνουν πως δεν υπάρχουν πια χρήματα στους λογαριασμούς τους.  Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει και αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Η Μελέκ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο και στη συνέχεια επιστρέφουν σπίτι.  Η Μελέκ επιστρέφει στη δουλειά και καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ έχει σχέση με όσα συνέβησαν και του ζητάει να συναντηθούν στο κτήμα. Ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top