Elif: Ο Ουμίτ ετοιμάζεται να αρπάξει την Ελίφ όταν...

Παραμείνετε στο Star για να δείτε όσα θα συμβούν την Τετάρτη 27/11

Η Ελίφ επιστρέφει σπίτι και διαπιστώνει με χαρά πως την έχουν ετοιμάσει πάρτι για τα γενέθλιά της. Η Μελέκ όμως λείπει γιατί έχει πολλή δουλειά. Η Ελίφ θέλει να κόψει την τούρτα όταν επιστρέψει η μητέρα της. Ο Ουμίτ φτάνει και εκείνος στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου και σχεδιάζει να απαγάγει την Ελίφ.

Η Μελέκ λύνει το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο εργαστήριο και τα κορίτσια την προτρέπουν να φύγει και να πάει να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρη της. Η Μελέκ αποφασίζει να τις ακούσει.  Την ώρα που ο Ουμίτ ετοιμάζεται να αρπάξει την Ελίφ εμφανίζεται η Μελέκ.

Ο Ουμίτ δεν μπορεί να το κάνει. Ο Βεϊσέλ είναι λυπημένος εξαιτίας της Τουλάι. Το ίδιο όμως υποφέρει και εκείνη από τον χωρισμό τους.  Ο Ουμίτ λέει στην Αρζού πως δεν είναι απαγωγέας παιδιών και πως μπορεί να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου με 1000 τρόπους αλλά όσον αφορά τα παιδιά να μην τον υπολογίζει στα σχέδιά της. 

Η Αρζού το δέχεται και φαίνεται να έχει αλλάξει γνώμη σχετικά με την απαγωγή. Ο Ερκούτ και η Γκόντζα μιλάνε για την Ασουμάν. Η Γκόντζα του λέει πως το χρήμα είναι τα πάντα για την Ασουμάν και είναι σίγουρη πως τώρα η Ασουμάν θα αναζητήσει την Αρζού για να τη βοηθήσει. Ο Ερκούτ δεν καταλαβαίνει τη συμπεριφορά της Ασουμάν. Η Γκόντζα ζητάει τη βοήθειά του. Θέλει να βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία είναι με κάποιον που να μπορεί να βασιστεί πάνω του.  Πράγματι, η Ασουμάν ζητάει τη βοήθεια της Αρζού. Η Αρζού της προτείνει να γίνει υπηρέτριά της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top