Έτσι έκανε πρεμιέρα το Traction

Το Traction έγινε 21 ετών

Φαντάζει σαν όνειρο ότι το TractioN έγινε 21 ετών και έκανε σήμερα πρεμιέρα!

Δείτε όλη την εκπομπή TractioN εδώ

Στο ξεκίνημα της 1ης εκπομπής για φέτος, ο Κώστας Στεφανής περιμένει τους συνεργάτες του για την πρώτη συνάντηση της σεζόν, αλλά μάταια... Εκείνοι ξυπνάνε σε ένα άγνωστο χώρο, αγνοώντας, που πραγματικά βρίσκονται. Με ένα διαφορετικό τρόπο ενημερώνονται πως για να μπορέσουν να συμμετέχουν στην εκπομπή θα πρέπει να λύσουν μία σειρά από γρίφους σχετικούς με την ιστορία του TractioN ώστε να φτάσουν έγκαιρα στη συνάντηση!

Traction: Κώστας και Μάνος Στεφανής θυμούνται τις καλύτερες στιγμές

Δείτε τον Κωστή Στεφανή σε ρόλο καπετάνιου

Καλή Traction-ική σεζόν!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mercedes-AMG A45: Στην πίστα της Jarama, λίγο έξω από τη Μαδρίτη, όπου παλαιότερα διεξάγονταν το Ισπανικό Grand Prix της F1, ο Μάνος Στεφανής οδηγεί την AMG A45 S με τον δυνατότερο 2-λιτρο κινητήρα παραγωγής, που αποδίδει 421 ίππους. Η εμπειρία αποδεικνύεται διασκεδαστική λόγω τεχνολογίας και δύναμης στο ασφαλές περιβάλλον, που προσφέρει μια πίστα
➢    Peugeot 208: Στην Λισαβόνα, ο Κώστας Στεφανής οδηγεί το νέο, εντυπωσιακό Peugeot 208, το οποίο, με νέα εμφάνιση που θυμίζει concept car και πολλές καινοτομίες, έρχεται να συνεχίσει την 15ετή επιτυχημένη πορεία των 205,206,207 και 208 προηγούμενης γενιάς.
➢    Ford Performance & Μ-SPORT: Ο Κώστας Στεφανής βρίσκεται στα άδυτα της M-Sport του Malcolm Wilson, που είναι η υπεύθυνη ομάδα για την συμμετοχή της Ford, στο WRC. Συνοδηγεί στο εργοστασιακό

Fiesta WRC στο πλευρό του Pontus Tidemand και οδηγεί όλα τα μοντέλα της Ford,  που εξελίσσει το ειδικό τμημα Ford Performance.
➢    Yamaha Tenere: Η δυναμική επιστροφή ενός θρύλου, που μετά από χρόνια προσεγγίζει τις ρίζες του βασισμένο στην αυθεντική συνταγή του Tenere. Ο Θανάσης  Χούντρας και η Ινώ Στεφανή, εμπνεύστηκαν από το σενάριο και βρήκαν το κατάλληλο σκηνικό για μία ενδιαφέρουσα παρουσίαση για μία τέτοια μοτοσικλέτα!  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top