Τα on air δάκρυα της Σπυρούλας: Δεν είχα φάει δυο μέρες και έπινα μόνο καφέ

Το δύσκολο διάστημα που πέρασε η πρώην παίκτρια του GNTM

Η Σπυρούλα συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

GNTM: Σπυρούλα: «Δεν περίμενα ότι θα φύγω εγώ αλλά η Άννα!»

GNTM: Η πρώτη ανάρτηση της Σπυρούλας μετά την αποχώρησή της


Το 24χρονο μοντέλο, που κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου, από την πρώτη κιόλας στιγμή κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και με τον χαρακτήρα της.

Πριν από λίγες ημέρες, η μελαχρινή καλλονή αποχώρησε από τον γυναικείο διαγωνισμό ομορφιάς και όπως ομολογεί η ίδια δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στην καθημερινότητα, αφού για πολύ καιρό θεωρούσε ότι σπίτι της είναι αυτό του GNTM.

Η ίδια έχει μάθει να κυνηγά τα όνειρά της, γι’ αυτό και όταν τελείωσε το σχολείο έφυγε για σπουδές στην Αγγλία θέλοντας να σπουδάσει θεατρολογία. Γρήγορα κατάλαβε ότι αυτό δεν της άρεσε και γύρισε πίσω. Έμεινε τέσσερα χρόνια στην Αθήνα και στη συνέχεια αναχώρησε για τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να παρακολουθήσει μαθήματα κινηματογράφου και τηλεόρασης.

Στον δρόμο της συνάντησε πολλά εμπόδια, αφού της τελείωσαν τα χρήματα και δεν ήθελε να ζητήσει από τη μητέρα της. «Υπήρξαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει και έπινα μόνο καφέδες», είπε με δάκρυα στα μάτια στον Γιώργο Κρικοριάν και την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Η Σπυρούλα τόνισε ότι μπορεί να πέρασε δύσκολα αλλά ήταν ευτυχισμένη. Μάλιστα, όταν είπε μετά από καιρό στη μητέρα της τι της συνέβαινε έκανε τον σταυρό της και όταν τη ρώτησε γιατί δεν της είχε πει τίποτα, εκείνη της εξήγησε ότι δεν ήθελε να στερείται πράγματα για να της δίνει χρήματα.

Σε ότι αφορά τα προσωπικά της αποκάλυψε ότι είχε μία σχέση για δύο χρόνια, αλλά τώρα την ενδιαφέρουν μόνο τα επαγγελματικά της, αφού θέλει να μετακομίσει στην Αθήνα και στη συνέχεια στο εξωτερικού, και λόγω απόστασης θα είναι δύσκολο να κάνει σχέση.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top