GNTM:Tο αβαντάζ της Κωνσταντίνας -Ποιες συμπαίκτριες θέλησε να «εξοντώσει»

«Δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που ‘’πατάνε επί πτωμάτων’’»

Οι νικήτριες της προηγούμενης εβδομάδας στο GNTM, Άννα και Κωνσταντίνα, έχουν αβαντάζ στη σημερινή δύσκολη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, η Άννα θα έχει ένα λεπτό παραπάνω από τις υπόλοιπες κοπέλες για να πετύχει το «κλικ» της, ενώ η Κωνσταντίνα έχει την ευκαιρία να διαλέξει από τις πόζες της Βίκυς Καγιά, ποια θα κάνει εκείνη και ποια πόζα θα κληθεί να κάνει η κάθε κοπέλα.

Απ΄ την πρώτη κιόλας στιγμή της ανακοίνωσης του αβαντάζ από τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Άννα φάνηκε δυσαρεστημένη, καθώς, όπως είπε δεν αισθάνθηκε σαν να κέρδισε κάτι.

GNTM 2: Όταν η Βίκυ ποζάρει οι διαγωνιζόμενες μένουν... άναυδες!

GNTM - Δοκιμασία: «Καν' το όπως η Βίκυ»

Από την άλλη, η Κωνσταντίνα σκεπτόμενη πολύ στρατηγικά, όπως τόνισαν όλες σχεδόν οι διαγωνιζόμενες αλλά και ο κριτής Δημήτρης Σκουλός, άρχισε να δίνει μία - μία τις δύσκολες πόζες της Βίκυς Καγιά στις κοπέλες που μάλλον… δε θέλει να συνεχίσουν στον διαγωνισμό.

Ξεκίνησε με εκείνες που ήθελε να «εξουδετερώσει», όπως την Κάτια, τη Σουζάνα, την Άννα και τη Μαρτίνα, ενώ συνέχισε «μοιράζοντας τυχαία», όπως είπε ο Δημήτρης Σκουλός, τις υπόλοιπες φωτογραφίες.

«Θεωρώ ότι το πήγε πολύ στρατηγικά, αλλά δε μου αρέσουν οι άνθρωποι που ‘’πατάνε επί πτωμάτων’’», είπε η Χαρά, ενώ η ίδια η Κωνσταντίνα μετά το τέλος των επιλογών της εξομολογήθηκε: «Απ’ τη στιγμή που είναι στο χέρι μου, θ’ ακολουθήσω μία στρατηγική. Επέλεξα κορίτσια που δεν τα έχουν πάει καλά τις τελευταίες μέρες για να κάνουν δύσκολες πόζες, με αποτέλεσμα να μην τα πάνε καλά».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top