Μενεγάκη-Λιάγκας: Αντάλλαξαν τα… βέλη τους μέσα από τις εκπομπές τους!

Δείτε την απάντηση της Ελένης στον παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας όταν ξεκίνησε η εκπομπή του έστειλε το δικό του μήνυμα όλο νόημα στην Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας το παράπονό του και προκαλώντας την να απαντήσει!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελένη δε με θυμάται εμένα…. Θυμάται μόνο τον Παπαδάκη! Με ξέχασε! Προκαλώ την Ελένη αύριο να μην κάνω εγώ εκπομπή να κάνει ο ΑΡΤ και να έρθει εδώ για να δώσει 2 ώρες συνέντευξη… Και δεύτερο προκαλώ… εμένα γιατί δεν με έχει κάνει follow; Συμμαθητές ήμασταν, γνωριζόμαστε και γνωρίζω πολύ καλά και τον γιο της…»!

Ελένη Μενεγάκη: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ηρώδειο

Η Ελένη από την πλευρά της αν και δε συνηθίζει να απαντά μέσα από την εκπομπή της σε κανέναν, αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή! Με τον τρόπο και το νάζι της έδωσε την αποστομωτική της απάντηση στον Γιώργο:

«Τον πέτυχα να λέει από τις χθεσινές δηλώσεις μου μού έκανε πλακίτσα όπως πάντα. Έλα εδώ να σου πάρει συνέντευξη ο συνεργάτης μου γιατί χθες ένα παιδί μου έκανε τις περισσότερες ερωτήσεις και μάλλον οι άλλοι δεν πρόλαβαν να με ρωτήσουν τίποτα…. Και του είπα «κάνε μία εκπομπή και θα έρθω…». Και ο Γιώργος με προκάλεσε: «Ελένη να έρθεις στην εκπομπή μου. Και εγώ νομίζεις Γιώργο ότι θα κωλώσω; Η διαφορά είναι αν θέλεις έλα εδώ γιατί και αυτή η εκπομπή είναι ζωντανή και πρέπει να παίζει. Έλα εσύ εδώ και θα πάω εγώ εκεί… και να δώσεις και εσύ συνέντευξη και αν όλα είναι έτσι εύκολα εγώ να το κάνω και το κάνω και κέφι… Άκουσα τον δίδυμο τον πονηρό μου φίλο, αλλά έχω και εγώ Σελήνη στο δίδυμο… Είπα «κοίτα με προκαλεί λέω… Νομίζει ότι δε θέλω να σε δω; Γιατί το λες αυτό; Αισθάνθηκα ότι το είπε με ένα παραπονάκι «Και εγώ Ελένη είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση… γιατί είπες μόνο τον Παπαδάκη;». Γιατί Ρε Γιώργο είπα κάθε μέρα όμως χωρίς να έχω φύγει μία χρονιά από καθημερινή εκπομπή, αυτό είπα . Γιατί το παίρνεις προσωπικά; Για όλους υπάρχει χώρος στην ελληνική τηλεόραση;»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top