Έξαλλος ο Μπράτης με την Άννα: «Δε σε κρατά κανείς με το ζόρι στο GNTM»

«Είμαι εξοργισμένη με αυτά τα σχόλια της Ηλιάνας», είπε η διαγωνιζόμενη

Ακόμα μία δοκιμασία για τα κορίτσια του GNTM έφτασε στο τέλος της και στη συνέχεια τα επίδοξα μοντέλα στάθηκαν μπροστά από τους κριτές για να σχολιάσουν τις φωτογραφίες τους.

Σειρά είχε η Άννα. Το αποτέλεσμα της φωτογράφισης δεν άρεσε καθόλου στους κριτές. «Αυτή η πόζα που βλέπω δεν είναι ωραία. Είναι τίποτα!», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σκουλός.

Έντονη αδιαθεσία για την Άννα του GNTM: «Μου κόβεται η ανάσα»

GNTM-Η Χριστοπούλου προειδοποιεί:Αρχίζουν τα δύσκολα!Δεν υπάρχει βοήθεια

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Άγγελος Μπράτης τη ρώτησε αν θέλει να την κρίνουν με επιείκεια, εξαιτίας της αδιαθεσίας μου ένιωσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης.

GNTΜ: Ο καβγάς της Κέισι με τη Σουζάνα!

Η Άννα ζήτησε να κριθεί για τη φωτογραφία της όπως και τα άλλα κορίτσια. Ο Άγγελος Μπράτης της είπε ότι κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης τις έδινε οδηγίες, αλλά εκείνη δεν άκουγε κανέναν. «Όλα σε μένα θα συμβούν», σχολίασε η Άννα και αυτό εξόργισε τον κριτή: «Αν δε θες να είσαι εδώ (μπορείς να φύγεις, δε σε κρατά κανείς με το ζόρι. Δεν ακούς… Δεν ακούς τίποτα. Ούτε τον φωτογράφο άκουγες, ούτε εμένα άκουγες που φώναζα, λες κι εγώ καθόμουν εκεί διακοσμητικά κάτω από τη ζέστη. Σκέφτηκες αυτόν που φωτογράφιζε για 6 ώρες ή εσύ νομίζεις ότι είσαι κάτι ιδιαίτερο;».

«Η στάση του σώματός σου αυτή τη στιγμή εκμαιεύει αυτά τα σχόλια», πρόσθεσε η Βίκυ Καγιά, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βλέποντας τη φωτογραφία της είπε ότι είναι σαν να κάνει Give Away στο Instagram και τότε η Άννα σχολίασε μιλώντας στην κάμερα: «Σοκ. Είμαι εξοργισμένη με αυτά τα σχόλια της Ηλιάνας»


Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top