Ο «Γιάννος» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήθελε να εγκαταλείψει την υποκριτική

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος αποκάλυψε την ηλικία του

Οι τηλεθεατές τον έχουν λατρέψει, μαζί και το Twitter που τον έχει αναδείξει στον απόλυτο τηλεοπτικό πρωταγωνιστή της σεζόν

Ο λόγος για τον «Γιάννο» από τις «Άγριες Μέλισσες», κατά κόσμον Ιωάννη Αθανασόπουλο, που το πρωί της Δευτέρας βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά.

«Άγριες Μέλισσες»: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της «Δρόσως»

Ο ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη ζωή του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι 32 ετών. «Είναι τρομερό συναίσθημα να καταφέρεις μέσα σε 5 επεισόδια να δείξεις όλη αυτή τη γκάμα που έχει αυτός ο ρόλος. Λίγο πριν έρθουν οι Άγριες Μέλισσες ήθελα να τα παρατήσω. Τελείωσα το 2015 τη δραματική σχολή. Τώρα είμαι 32. Ξεκίνησα να δουλεύω από το πρώτο έτος της σχολής. Είχα μπει σε όλο αυτό, αλλά δεν υπήρχε αυτή η εξέλιξη.

Τον Απρίλιο είχα φτάσει σε ένα σημείο που έλεγα κάτι πρέπει να κάνω. Ή να ασχοληθώ με το πτυχίο του πανεπιστημίου που έχω. Έχω τελειώσει marketing και επικοινωνία στο οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάω και 4 γλώσσες. Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Έλεγα πως δεν είναι γραφτό να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση» είπε, μεταξύ άλλων ο «Γιάννος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top