Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά!

Παραλίγο να του «φάει» την εκπομπή!

Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπανώτας, όπου με τις αποκαλύψεις που έκανε για το «Happy Day» και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοικτό.

«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον έκπληκτο Νίκο Μουτσινά να απαντάει με χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα!».

Αποκάλυψη στον Μουτσινά: Ο Ουγγαρέζος ήταν «τσιμπημένος» με τη Σκορδά

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top