Ερρίκος Πετιλόν: Το ψυχιατρείο, τα ναρκωτικά και η σύλληψη

Ο 59χρονος μιλά δημόσια για πρώτη φορά για τη διπολική διαταραχή

Ο Ερρίκος Πετιλόν  «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τον εφιάλτη των ναρκωτικών, την πρόσφατη σύλληψη του, την κατηγορία για κλοπή και το ψυχιατρείο. 

«Η οικονομική καταστροφή του πατέρα μου με τίναξε στον αέρα ψυχολογικά και σωματικά! Για την κατάσταση με τις ουσίες αναγκάστηκα να μιλήσω λόγω σύλληψης, δεν ήθελα να μιλήσω για όλο αυτό. Διαγνωστικά με διπολική διαταραχή, βασικά, μεθοριακή διαταραχή, που είναι κοντά στο διπολικό και μανιοκατάθλιψη πριν από πέντε χρόνια. Τόσα χρόνια ζούσα με αυτό, χωρίς να το ξέρω.  Έχω νοσηλευτεί στο Δρομοκαϊτειο. Είναι ένα πολύ δύσκολο κομμάτι εσωτερικά, ψυχολογικά!», εξομολογήθηκε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός και μοντέλο στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» και συνέχισε μιλώντας για το συμβάν που είχε γίνει γνωστό τον Αύγουστο, ότι ο ίδιος είχε εμπλακεί σε κλοπή:

«Τον Αύγουστο έγινε. Ήταν ένα παιδί που γνώριζα, έτσι λίγο αλητάκι. Μου είπε να τον αφήσω στο Σύνταγμα. Παρκάρω να πάρω τσιγάρα και κοιτάζω πίσω και τρέχει κόσμος. Ανεβαίνει πάνω στη μηχανή μου και με σταματάνε. Είχε πάρει το κινητό από μία κοπέλα και της το έδωσε πίσω. Δεν ήξερα τι πήγε να κάνει. Δε βρέθηκε κάτι κλεμμένο ή παράνομο πάνω στη μηχανή μου. Μου έκαναν κατάσχεση στη μηχανή. Μίλησε με τον Αλέξη Κούγια και θα έχουμε δικαστήριο τον Νοέμβριο».

«Όταν σταματάω τη φαρμακευτική αγωγή, υποτροπιάζω σε σχέση με τα ναρκωτικά! Η εξάρτηση μου από τις ουσίες, χάλαγε τις σχέσεις μου με τις γυναίκες. Η μητέρα του γιου μου ήταν η γυναίκα της ζωής μου και το ότι την έχασα μου έχει κοστίσει πολύ. Είχα δύο χρόνια σχέση με την Ούρσουλα Άντρες και ένα σύντομο ειδύλλιο με τη Στεφανί του Μονακό. Έχω ανάγκη να δουλέψω, αλλά δύσκολα δείχνουν εμπιστοσύνη. Αν είναι να μην με εμπιστεύεσαι δηλαδή, μη με πάρεις», τόνισε ο Ερρίκος Πετιλόν και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προσπαθήσω να ξαναφτιάξω τη ζωή μου από την αρχή και είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να βρω ένα σπίτι να ζω, γιατί τώρα με φιλοξενούν, και μια δουλειά. Θα μου άρεσε να είμαι σε εκπομπή μόδας».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top