GNTM- Χριστοπούλου: «Δε θέλω να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω» -Σε ποια το είπε;

Η παρατήρηση της coach σε διαγωνιζόμενη

Οι 24 διαγωνιζόμενες του GNTM έβαλαν τα δυνατά τους και κατάφεραν να περάσουν την πόρτα του σπιτιού. Λίγες ώρες μετά δέχτηκαν και την πρώτη τους επίσκεψη.  Αυτή δεν ήταν άλλη από την Έλενα Χριστοπούλου.

Η coach των κοριτσιών δίχως πολλές περιστροφές θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: «Καλώς ήρθατε στο σπίτι του GNTM. Είμαι ευτυχής που όλες αυτές οι υπέ3ροχες παρουσίες είναι μαζεμένες εδώ. Έχω δει ότι οι περισσότερες είστε διαβασμένες και έχετε έρθει προετοιμασμένες. Ποια είναι όμως η διαφορά με πέρυσι; Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη με αυτό. Είναι μεγάλη παγίδα να ακολουθήσετε μια συνταγή. Σας παρακαλώ πολύ να μη δω περσινές κόπιες. Θα είμαι η πρώτη που θα πάψω να είμαι μαζί σας».

Ποια είναι η Μαρία που άξιζε περισσότερο από την Ελευθερία το Golden Pass

GNTM 2019: Η official φωτογράφιση των 24 κοριτσιών που μπήκαν στο σπίτι!

Η Μαρία

Αφού έγιναν λοιπόν, οι απαραίτητες γνωριμίες,  στη συνέχεια προσπάθησε να ανακοινώσει την πρώτη δοκιμασία, αλλά η Μαρία βιάστηκε και τη διέκοψε κάτι που εκνεύρισε την Έλενα Χριστοπούλου. «Γιατί δεν έρχεσαι εδώ να κάνεις εμένα και εγώ να κάνω το μοντέλο; Δε θέλω να ξαναπεταχτείς όταν μιλάω, αν γίνεται. Ευχαριστώ».  

Δείτε όλο το επεισόδιο Greece’s Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top