Ξεκίνησαν οι κόντρες στο GNTM - Το ψέμα και η πρώτη αποχώρηση

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου

Μετά την πρώτη δοκιμασία που ανέδειξε τις 40 καλύτερες Greece's Next Top Models, στο δεύτερο μέρος του bootcamp τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν από τον καταξιωμένο φωτογράφο Κοσμά Κουμιανό.

Ήλιος, θάλασσα, παραλία και η δεύτερη μέρα του Bootcamp ξεκινά!

Όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο που θα προβληθεί  στις 21:00 στο Star, και αυτή η δοκιμασία θα δυσκολέψει αρκετά τις διαγωνιζόμενες.

Τα επίδοξα μοντέλα καλούνται να δείξουν μια πιο αισθησιακή πλευρά και να επιστρατεύσουν όλα τους τα όπλα για να ξεπεράσουν το άγχος και τον ανταγωνισμό. Αυτή η φωτογράφιση είναι και η τελευταία ευκαιρία για να πείσουν τους κριτές πως αξίζουν μια θέση στο διαγωνισμό.

Η αγωνία στο Green Mile εναλλάσσεται με χαμόγελα, με δάκρυα χαράς αλλά και απογοήτευσης, καθώς οι κριτές ανακοινώνουν σε κάθε κορίτσι αν το όνειρο συνεχίζεται ή σταματά εδώ.
 

GNTM: Αυτά είναι τα 40 κορίτσια που περνούν στην επόμενη φάση!

GNTM 2: Αποχώρησε πριν καν διαγωνιστεί στην πρώτη δοκιμασία

Η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός είναι αποφασισμένοι να βρουν τις κορυφαίες! Στο τέλος της ημέρας, τα κορίτσια θα λιγοστέψουν, προκειμένου να ξεκινήσει κι επίσημα το «ταξίδι» στο σπίτι του GNTM.

Ποια θα είναι τα 24 μοντέλα, που θα πάρουν το χρυσό κλειδί για το σπίτι του GNTM;

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece's Next Top Model

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top