Elif: Ο Σερντάρ σχεδιάζει να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου

Καταιγιστικές εξελίξεις στο επεισόδιο της Πέμπτης στις 17.30 στο Star

Η Ασουμάν παραπονιέται στον Ερκούτ για τη φτώχεια τους. Ο Ερκούτ της ζητάει να κάνει υπομονή. Ο Βεϊσέλ και ο Μουράτ τσακώνονται. Ο Μουράτ κατηγορεί τον πατέρα του για τον ερασιτεχνικό τρόπο που κάνει τις δουλειές του.

Η Τουλάι είναι αυτή, που για άλλη μια φορά προσπαθεί να δώσει λύση στο οικονομικό τους πρόβλημα. Προτείνει να πουλήσει τα βραχιόλια της αλλά ο Βεϊσέλ αρνείται. Η Τουλάι όμως δίνει τα βραχιόλια της στον Μουράτ για να τα πουλήσει. Με τα χρήματα ο Μουράτ αγοράζει τελικά ένα αυτοκίνητο για να μπορέσει να πουλήσει το εμπόρευμά τους. Ο Σελίμ δεν μπορεί να πληρώνει τον μισθό του Ουμίτ και εκείνος του προτείνει
να του δίνει λιγότερα χρήματα για να τον βοηθήσει. Ο Σερντάρ καταστρώνει νέα σχέδια για να καταστρέψει την οικογένεια Εμίρογλου. Η Αϊσέλ αργεί να πάει στη δουλειά της και έχει να κάνει μια μεγάλη παράδοση την επόμενη μέρα.

Η Μπαχριγιέ την απειλεί πως αν δεν τελειώσει τη δουλειά της θα την απολύσει. Η Μελέκ μένει μαζί της το βράδυ για να τη βοηθήσει να τελειώσει όλη την παραγγελία.  Την επόμενη μέρα η Μελέκ βλέπει μια σκηνή στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και τρομάζει.  Ο Σερντάρ θέλει να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό της εταιρίας αλλά ο λογιστής του λέει πως αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει καθώς χρειάζεται και η έγκριση της Αρζού.

Ο Σερντάρ του λέει πως η Αρζού είναι στην ψυχιατρική κλινική έτσι προς το παρόν δεν έχει νομικά δικαιώματα. Στην κλινική, ο γιατρός είναι ευχαριστημένος με την πορεία της Αρζού και αποφασίζει να της δώσει εξιτήριο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top