Βίκυ Καγιά: Τι θα δούμε στο «Shopping Star» τη νέα σεζόν;

Το απόλυτο παιχνίδι μόδας συνεχίζει για 4η χρονιά

To «Shopping Star» έγινε η λατρεμένη καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών τα τελευταία τρία χρόνια μέσα από τη συχνότητα του Star! Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ χαρούμενη που το απόλυτο παιχνίδι μόδας γνώρισε τέτοια επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό.

Η Τζώρτζια Γεωργίου και η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» συνάντησε την παρουσιάστρια στα παρασκήνια του «Shopping Star»,  η οποία μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Με το Shopping Star θα συνεχίσουμε για τέταρτη χρονιά. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως αναμένεται συναρπαστικό και οι παίκτριες θα είναι σε τρελά κέφια. Και εγώ είμαι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη γιατί είναι ένα παιχνίδι που μόνο παίρνεις, δε χάνεις τίποτα. Βοηθάμε τις γυναίκες να είναι ο καλύτερός τους εαυτός», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη γιατί όπου πάω και όπου σταθώ μου μιλάνε για το Shopping Star».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη «φωνή» του παιχνιδιού μόδας… τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο. «Οι παίκτριες είναι απίστευτες. Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος «δίνει πόνο», τον λατρεύω»!

Κλείνοντας  μίλησε για τις παίκτριες. «Οι παίκτριες είναι απίστευτες. Το κομμάτι που οι παίκτριες ανοίγουν την ντουλάπα τους είναι το πιο συναρπαστικό για μένα. Το να βλέπεις την ντουλάπα λειτουργεί σαν κοινωνιολογικό φαινόμενο. Μέσα από τα χρώματα που διαλέγουν σου δίνουν λίγο από τον εαυτό τους».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top