Κατερίνα Δαλάκα: Τι απαντά για τον φημολογούμενο έρωτα με τον Ατακάν;

«Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα»

Μετά τον τελικό του Survivor 3 που πραγματοποιήθηκε στην Αλικαρνασσό, η Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Ελλάδα και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη.

Κατερίνα Δαλάκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη της στο Survivor!

Survivor: Έφτασε στην Ελλάδα η Δαλάκα-Ποιος την περίμενε στο αεροδρόμιο;

Η νικήτρια του reality επιβίωσης παραδέχτηκε ότι έλαβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να λάβει μέρος στο παιχνίδι και μάλιστα δήλωσε πολύ χαρούμενη που με αυτά τα λεφτά θα μπορέσει να βοηθήσει την οικογένειά της.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» και πρόσθεσε: «Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Βέβαια, δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί  και για τις φήμες που την ήθελαν να είναι ερωτευμένη με τον Ατακάν. H Κατερίνα Δαλάκα διέψευσε τις φήμες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top