Σταυροπούλου: Θα αντικαταστήσει την Καστάνη στη «Μαρία Πενταγιώτισσα»

Τι είπε η ίδια στην εκπομπή "Πρωινό"

Σε μία εβδομάδα, η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, έχει πρεμιέρα και όλα ήταν έτοιμα, μέχρι που έγινε κάτι που κανείς δεν περίμενε.

Δέκα μέρες πριν τη πρεμιέρα και πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 17ης Ιουνίου, οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η Ελένη Καστάνη αποχωρεί από την παράσταση. Η ηθοποιός, είχε συμφωνήσει για τον συγκεκριμένο ρόλο από τον Απρίλιο.

Τελικά, η Βίκυ Σταυροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μαρία η Πενταγιώτισσα» και καλείται μέσα σε λίγες μέρες να μάθει τον ρόλο της.

Όπως εξήγησε η ίδια σήμερα το πρωί στο Πρωινό, εκείνη προετοιμαζόταν για περιοδεία με την παράσταση Ζαμπέτας. Όμως η παραγωγή ακύρωσε όλα τα πλάνα. Κάπως έτσι, εντελώς κατά τύχη, βρέθηκε διαθέσιμη για ένα έργο που εξ αρχής της το είχε προτείνει η παραγωγή.

Αναλυτικά όσα είπε η Βίκυ Σταυροπούλου στη Φαίη Σκορδά:

«Αρχικά θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου για τον τρόπο που προφυλάξατε και διαχειριστήκατε το θέμα. Έχεις Φαίη μου μια υπέροχη ομάδα. Και παρόλο που η Αφροδίτη και ο Άρης, που είναι άνθρωποι που ξέρουν πολύ καλά τη δουλειά τους, γνώριζαν περισσότερες λεπτομέρειες, ήταν συγκινητικός ο τρόπος που το σεβαστήκατε. Σας συγχαίρω για την καλή σας ενέργεια και τον προσωπικό σας πολιτισμό.

Κάνω αυτή την ειδική μνεία γιατί χθες το παίξατε εσείς και μία άλλη εκπομπή φίλων μου. Διευκρινίζω ότι οι φίλοι μου, οι παρουσιαστές δηλαδή της εκπομπής, τοποθετήθηκαν άψογα για το θέμα γιατί ακριβώς γνωρίζουν και τη δουλειά και εμένα. Υπήρξε όμως πανελίστριά τους, η οποία είπε με ύφος ότι της φάνηκε ύποπτο. Για να γλιτώσω λοιπόν από τέτοιους τύπους που είναι ημιμαθείς και κακεντρεχείς κι επειδή λατρεύω την αλήθεια, οφείλω να σας πω εν τάχει πώς έχουν τα πράγματα.

Πέρυσι τον χειμώνα, ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να βρούμε ένα έργο και να παίξουμε μαζί με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη γιατί του αρέσαμε πάρα πολύ. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν ήθελα να πουλήσω τον Παπανδρέου που ήταν παραγωγός στον «Ζαμπέτα», μη μπορώντας να φανταστώ ότι θα με πούλαγε αυτός.

Όταν ο Χρήστος αποφάσισε να φτιάξει την «Πενταγιώτισσα» κι έστησε τον θίασο, χάρηκα πάρα πολύ που θα ήταν η Ελένη γιατί είναι μία εξαιρετική ηθοποιός. Νομίζω θα ταίριαζαν πάρα πολύ με τον Χρήστο και πήγαιναν  όλα κατ’ ευχήν. Όταν με πήρε πριν δύο μέρες ο διευθυντής παραγωγής και μου έκανε πρόταση να είμαι στη δουλειά, πάγωσε η ραχοκοκκαλιά μου. Ήταν μία εξέλιξη που δεν μπορούσα καν να τη διανοηθώ.

Μου εξήγησε ότι δεν μπορούσε να βρεθεί λύση και έπεσαν στα πόδια μου για να κάνω αυτή τη δουλειά που υπό άλλες συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να το σκεφτώ. Από τις 7 μέρες που μένουν για την πρεμιέρα, τις 3 έχω 10ωρα γυρίσματα για ένα διαφημιστικό σποτ. Είχα έναν απολύτως άλλο προγραμματισμό. Είναι πολύ δύσκολο γιατί οι πρόβες ήταν κεκλεισμένων και δεν έχω ιδέα από το έργο.

Εγώ αυθόρμητα σκέφτηκα να πάρω την Ελένη Καστάνη για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση. Όμως η θέση μου είναι πολύ δύσκολη. Ύστερα απ΄αυτό που έπαθα, είχα ακόμα μια μεγαλύτερη ευαισθησία στο να μην πεταχτεί ακόμα μια παραγωγή στον αέρα. Αν μου το έλεγες πριν 3 μήνες, δεν θα το πίστευα γιατί δεν μου πάει ιδιαίτερα ο ρόλος».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλημέρα!!!!🌺🌺 Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα 😀 Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα...🤣 Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο 🌼🌼 Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες 🎶💋 @maria_pentagiotissa_2019

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top