Μόνο στο STAR: Προπηλάκισαν παίκτρια του Master Chef για ασήμαντο λόγο!

Η ίδια περιγράφει τι συνέβη

Πρωταγωνίστρια σε ένα απίστευτο περιστατικό έγινε η Γωγώ Δελογιάννη, που έγινε γνωστή, από τη συμμετοχή της στο διαγωνισμό μαγειρικής, Master Chef. Όπως καταγγέλλει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, δέχτηκε  λεκτική και σωματική επίθεση από 65χρονο άνδρα, με αφορμή μια απλή παρεξήγηση, σε δρόμο του Κεραμεικού. 

«Σήμερα μου συνέβη κάτι που δεν έχω λόγια να το χαρακτηρίσω». Μ’αυτή τη φράση η Γωγώ, με ανάρτησή της στο facebook,  ξεκίνησε να... περιγράφει καρέ καρέ τις σκηνές βίας και την απαράδεκτη συμπεριφορά ενός ηλικιωμένου, ο οποίος έβγαλε όλο του μένος προς τις γυναίκες.... οδηγούς , στο πρόσωπο της γνωστής σεφ! Αποκαλύπτοντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, πώς ξεκίνησαν όλα, γίνεται ακόμα πιο... περιγραφική!

«Πίσω αριστερά μου είναι ένα μηχανάκι, εγώ το έχω δει από τον καθρέφτη, κάνω όπισθεν, αρχίζει κόρνες, κόρνες κόρνες και του απαντάω κάτι τύπου "καλά καλέ σε είδαμε”. Κι έρχεται με το μηχανάκι δίπλα στο παράθυρο, φορώντας το κράνος του, μου λέει εγώ μωρή χοντρή δεν ξέρω αν με έχει δει ή δε με έχεις δει , εγώ βλέπω ότι κάνεις όπισθεν και μπορεί να με χτυπήσεις κλπ. Ήδη έξαλλος αυτός , από μόνος του...»

«Του λέω εντάξει εντάξει φύγε τώρα Κι αρχίζει ένα υβρεολόγιο τεράστιο...Σε ποιόν είπες μωρή να φύγει , μετά το μωρή και ενδιάμεσα από το να φύγει μπήκανε διάφορα επίθετα και τεντώνει το χέρι του...Του είπα αν με ακουμπήσεις θα σου κόψω το χέρι και με το που τελείωσα την έκφραση μου τράβηξε μία σφαλιάρα , μέσα από το αυτοκίνητο, αυτός απ’ έξω εγώ μέσα στο αυτοκίνητό μου. Εγώ τραβήχτηκα φυσικά , δε με βρήκε κανονικά, αλλά  δεν μειώνει τίποτα αυτό από το σκηνικό». 

Η ίδια μετά το σοκ, πάρκαρε λίγο πιο κάτω το αυτοκίνητο της, ενώ ο ηλικιωμένος απομακρυνόταν συνεχίζοντας τις απειλές και τα χυδαία λόγια. 

«Εγώ το δημοσίευσα αυτό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , γιατί το θεωρώ πραγματικά σημαντικό να μιλάμε γι΄αυτά τα πράγματα , μου ήρθαν 84 μηνύματα στα οποία οι άνθρωποι μου έγραφαν ότι τους έχει συμβεί το ίδιο κι όχι μόνο το ίδιο και πολύ χειρότερο κάποιες φορές».

Όπως μας είπε η 32χρονη σεφ, έχοντας κρατήσει τα στοιχεία της πινακίδας του απευθύνθηκε στην αστυνομία, ενώ ετοιμάζεται να κινηθεί και νομικά, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top