Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η διαμάχη για τη διαθήκη και η οικονομική βοήθεια

Η σπόντα για τη Μάρθα Κουτουμάνου και το περιβάλλον της

Μία ιδιαίτερη συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου το πρωί της Πέμπτης στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, όπου αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη κόντρα με την ετεροθαλή αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου.

Πριν από τέσσερα χρόνια οι δύο αδερφές πόζαραν χαμογελαστές σε πρεμιέρα ταινίας /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου για πρώτη φορά μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη με την πρώτη κόρη της μεγάλης ηθοποιού, που έφυγε το καλοκαίρι του 2017 από τη ζωή. «Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω για τη διαμάχη με την αδερφή μου… οι κατηγόριες είναι πολύ άσχημες, τα ψέματα είναι πάρα πολλά και υπάρχουν αποδείξεις ότι είναι ψέματα… Δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που ‘χω κάνει!» δηλώνει στην κάμερα η Μαρία Ελένη και συνεχίζει: «Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά-μισά. Η αλήθεια θα φανεί σε λίγο καιρό. Δε φτύνω εκεί που με έχουν στηρίξει!».

Κουτουμάνου-Λυκουρέζου: Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η αδελφή μου δε νοιάστηκε ποτέ για εμένα»

«Όταν φεύγει ένας άνθρωπος από μία οικογένεια αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσω μάλλον όταν φεύγει μια μάνα» τόνισε, αφήνοντας στο τέλος ένα σαφές υπονοούμενο: «Δεν μπορείς να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή σε πατερίτσες άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια!».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top