Κουτουμάνου-Λυκουρέζου: Στα δικαστήρια οι κόρες της Λάσκαρη

Η αείμνηστη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή και δεν άφησε διαθήκη

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο αδελφές, Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, τις κόρες της Ζωής Λάσκαρη.

Όταν η αείμνηστη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή δεν άφησε διαθήκη. Μοναδικοί κληρονόμοι είναι οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, καθώς και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος. 

Ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε δήλωση αποποίησης κληρονομιάς και η Μάρθα με τη Μαρία Ελένη είναι οι μόνες εξ αδιαθέτου κληρονόμοι της μεγάλης ηθοποιού. 

Οι δυο αδελφές έκαναν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρήκαν χρέη, αποφάσισαν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κάπως έτσι συμφώνησαν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην πορεία, η Μάρθα λέει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούρια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν, γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής. Ταυτόχρονα, η Μάρθα διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». 

Η Μαρία Ελένη δεν το δέχεται και κάπως έτσι ξεκινά η ανταλλαγή εξωδίκων, τα οποία δημοσιεύει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Ρομίνα Ξύδα.

Το πρωί της Δευτέρας, η εκπομπή «Το Πρω1νό», πρόβαλε το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Τον Δεκέμβριο εστάλη ένα εξώδικο από την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, στην αδερφή της Μάρθα Κουτουμάνου, όπου έλεγε: «Σε καλώ εντός δυο ημερών να παραδώσεις αντίγραφα των κλειδιών της οικίας μας προκειμένου να την επιδείξω σε υποψηφίους αγοραστές, αλλιώς θα προβώ σε αντικατάσταση».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top