Elif: Η Ασουμάν πηγαίνει την Ελίφ στον Νετζντέτ!

Τη Δευτέρα στις 17:30 έρχεται νέο επεισόδιο της Ελίφ στο STAR

Η Ασουμάν παίρνει το ψεύτικο βιογραφικό που της ετοίμασε ο Νετζντέτ και πηγαίνει στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου, για να μιλήσει με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη θέση της νταντάς.

Η Ασουμάν παίρνει τη θέση, αλλά η Τουγτσέ πιστεύει πως προσέλαβαν την Ασουμάν για να μην περνάνε χρόνο μαζί της οι υπόλοιποι στην οικογένεια. Η Ασουμάν και η Τουγτσέ πηγαίνουν στο παιδικό δωμάτιο και η Ασουμάν καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της μικρής.

Η Ασουμάν ρωτάει την Τουγτσέ για το δεύτερο κρεβάτι στο δωμάτιο κι εκείνη της μιλάει για την Ελίφ και της δείχνει και φωτογραφίες. Η Ασουμάν σοκάρεται και αποφασίζει να πάει σπίτι της και να φέρει στο κτήμα την Ελίφ. Ο Κενάν χαίρεται επειδή η Τουγτσέ συμπάθησε την Ασουμάν.

Ο Κεμάλ επισκέπτεται τη Ναζάν και με φωνές απαιτεί να μάθει που είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ακούει τη φασαρία και του δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοια συμπεριφορά. Στη συνέχεια τον ρωτάει για την Ελίφ και του δίνει τα λεφτά, που του είχε υποσχεθεί. Η Ελίφ και η Ιντζί βρίσκουν τα κλειδιά της Ασουμάν και βγαίνουν έξω για να την αναζητήσουν. Πηγαίνουν στην Εμπρού αλλά εκείνη δεν ξέρει καν ότι η Ασουμάν το έσκασε και ζητάει από τα παιδιά να επιστρέψουν σπίτι. Ο Κεμάλ επισκέπτεται και εκείνος την Εμπρού και η κοπέλα του λέει πως δεν ξέρει που είναι η Ασουμάν. Ο Νετζντέτ ζητάει από τον Ερκούτ να παραδώσει κάποια όπλα.

Η Γκόντζα ακούει τη συζήτηση και καταγγέλλει τον Ερκούτ στην αστυνομία. Στο δρόμο για το σπίτι της, η Ασουμάν βλέπει την Ελίφ και την Ιντζί να επιστρέφουν. Η κοπέλα λέει στην Ιντζί ότι πρέπει να πάει κάπου με την Ελίφ και της εξηγεί τι πρέπει να πει στον Κεμάλ. Η Ιντζί βάζει ένα μαξιλάρι κάτω από την κουβέρτα και αρχίζει να παίζει με τα παιχνίδια της. Όταν έρχεται ο πατέρας της, του λέει πως η Ελίφ κοιμάται.

Η Ασουμάν πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι του Νετζντέτ. Ο Νετζντέτ ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει και στέλνει την Ελίφ στο δωμάτιο του μαζί με τη Ναζάν. Η Ασουμάν λέει στον Νετζντέτ πως ξέρει ποια είναι η Ελίφ και αναρωτιέται για ποιο λόγο την έστειλε στο κτήμα των Εμίρογλου.

Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην κάνει ερωτήσεις και της λέει πως ενώ θα φροντίζει την Τουγτσέ, θα είναι κοντά στον Σελίμ και θα τον ξελογιάσει. Ακούγοντας πως θα βγάλει πολλά λεφτά αν το κάνει, η Ασουμάν δέχεται την πρόταση του Νετζντέτ και πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο σπίτι της.

Η Ιντζί χαίρεται όταν βλέπει την Ελίφ αλλά λυπάται όταν καταλαβαίνει πως η Ασουμάν θα ξαναφύγει. Η Μελέκ και η Φεριντέ συνεχίζουν να αναζητούν δουλειά και να στηρίζει η μία την άλλη.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top