Τζένη Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, ο άνδρας μου!»

Όλες οι λεπτομέρειες για την πρόβα νυφικού και τον γάμο της με τον Κικίλια

Για πρώτη φορά η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε τόσο ανοιχτά για τη σχέση της με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και τον γάμο της, που θα γίνει στις 16 Ιουνίου στον Λυκαβηττό. 

«Ο Βασίλης είναι ο άνθρωπός μου, ο άντρας μου, απλά. Δε σκέφτεται μόνο ο Βασίλης το ενδεχόμενο να κάνουμε ένα παιδί. Ότι είναι να γίνει και ότι φέρει ο Θεός. Το σημαντικό είναι ότι είμαστε πολύ υποστηρικτικοί ο ένας προς τον άλλον και θεωρώ ότι από μια ηλικία και μετά αυτό που σε ενδιαφέρει είναι η συντροφικότητα και η καλή επικοινωνία. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να κοιτάς τον άλλον στα μάτια, να τον παίρνεις αγκαλιά το βράδυ πριν κοιμηθείς και να νιώθεις ότι ανήκεις εκεί».

Η παρουσιάστρια έκανε μια εξομολόγηση καρδιάς -κάτι που δε συνηθίζει να κάνει δημόσια- στην Αφροδίτη Γραμμέλη και στην κάμερα του «Πρω1νού», ενώ περιέγραψε και το πώς θα είναι το νυφικό της. 

«Έχω αγωνία να ολοκληρώσω όλες τις δουλειές μου που χρειάζεται να γίνουν μέχρι την ημέρα του γάμου. Δεν έχω όμως κάποιο άγχος. Περισσότερο είναι δημιουργικό άγχος, έχουμε έννοια με τον Βασίλη να είναι όλοι καλά και άνετοι», είπε και συνέχισε: «Μετά τις 5 Ιουνίου θα κάνω ολοκληρωμένες πρόβες νυφικού, το οποίο θα είναι πολύ απλό, είναι μία δημιουργία των Zeus & Dione. Η τελετή θα είναι λιτή, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να βιώσουμε το μυστήριο, να νιώσουμε κατάνυξη και ευλογία…».

(Φωτογραφία NDP-Η τελευταία κοινή δημόσια έξοδος του ζευγαριού)

Μάλιστα, όλα αυτά η Τζένη τα είπε μια ημέρα μετά τη συνέντευξη του Βασίλη Κικίλια στη Φαίη Σκορδά.

Κικίλιας: Η αινιγματική απάντηση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης

Οι λεπτομέρειες του γάμου

Στη συνέχεια η Αφροδίτη Γραμμέλη αποκάλυψε ότι την παρουσιάστρια στην εκκλησία θα συνοδέψει ο γιος της Μάξιμος. Το μυστήριο θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα, ενώ οι προσκεκλημένοι θα είναι περίπου 100.

«Θα είναι τα παιδιά της δίπλα τους. Η Τζένη μου είπε πως επειδή είναι καλοκαίρι και ο γάμος είναι νωρίς, θέλει να είναι σίγουρη πως ο κόσμος που θα είναι δίπλα της δε θα υποφέρει από τη ζέστη» είπε, μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top