Κικίλιας: Η αινιγματική απάντηση για τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Τζένης

«Κατάλαβα στην πορεία ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Για πρώτη φορά ο Βασίλης Κικίλιας μίλησε με λεπτομέρειες για τη σχέση του με τη Τζένη Μπαλατσινού, τον χωρισμό τους, την επανασύνδεση αλλά και τον επικείμενο γάμο τους.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας πήγε καλεσμένος στη Φαίη Σκορδά και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας. 

Ο γάμος του με τη Τζένη Μπαλατσινού θα γίνει στις 16 Ιουνίου στην Αθήνα και εκείνος δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος, ενώ δεν έχει κανένα άγχος. «Για εμένα η πιο ιερή στιγμή είναι ο γάμος και είναι μία σοβαρή απόφαση» είπε ο Βασίλης Κικίλιας. 

Στην πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού, όπου φούντωσαν οι φήμες για την εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού

Το ζευγάρι είναι μαζί από το καλοκαίρι του 2017. Έκαναν ένα μικρό διάλειμμα και τότε κατάλαβαν ότι δεν μπορεί ο ένας μακριά από τον άλλον. 

«Δεν το κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι είναι η γυναίκα της ζωής μου. Το κατάλαβα στην πορεία, από τα απλά καθημερινά. Όντως αυτή η δημοσιότητα και αυτή η πίεση ήρθε ξαφνικά πάνω μου και πάνω μας. Όλο αυτό δεν το περιμέναμε και πήραμε την απόστασή μας και τον χρόνο μας για να δούμε αν πραγματικά αυτό που έχουμε είναι σοβαρό και αν μπορεί να πάει παρακάτω. Όταν, λοιπόν, ξαναβρεθήκαμε θέλαμε να το προστατεύσουμε για κάποιους μήνες για να δούμε πώς θα εξελιχθεί».

Ο 45χρονος πολιτικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σχέση που έχει με τα παιδιά της 49χρονης συντρόφου του, Αμαλία, Αλεξάνδρα και Μάξιμο.

«Είναι φιλαράκια μου τα παιδιά της Τζένης και αισθάνομαι πολύ ωραία μαζί τους. H Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και ένας πολύ γλυκός άνθρωπος. Τα σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν τα προσπερνάει κανείς και τα παιδιά είναι ευλογία. Το ξαναλέω για δεύτερη φορά, η Τζένη είναι μία πολύ καλή μαμά και εγώ είμαι φίλος με τα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά.

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους!

Ακόμα τόνισε ότι θέλει πολύ να αποκτήσει δικά του παιδιά, ωστόσο δε θέλησε ούτε να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού.

«Καλά τα δημοσιεύματα είναι δημοσιεύματα και εγώ είμαι εγώ», είπε. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top