Κωνσταντίνος Δαναός: O λόγος που ο τραγουδιστής δραπέτευσε από τη φυλακή

Όσα εξομολογήθηκε στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

«Δε θα μετανιώσω ποτέ για το γεγονός ότι παραβίασα την άδειά μου και εξαφανίστηκα από τη φυλακή γιατί το έκανα για τη δική μου ψυχική ηρεμία» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Δαναός στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποφυλάκισή του. 

Ο τραγουδιστής - δραπέτης είχε περάσει την πύλη των φυλακών Αλικαρνασσού στη Ρόδο σε ηλικία 23 ετών καταδικασμένος σε πέντε χρόνια φυλάκισης για οικονομικά εγκλήματα. Το 2002 παραβίασε την πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν άντεχε την «σεξουαλική κακοποίηση» που δεχόταν από συγκρατούμενό του. 

Αποφυλακίστηκε ο τραγουδιστής-δραπέτης

«Δε μπορούσα να κάνω τίποτα, πρώτον γιατί ήταν βαρυποινίτης και δεύτερον γιατί με είχε πείσει ότι θα μπορούσε να μου κάνει κακό», τόνισε στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα». 

Ένας τυχαίος αστυνομικός έλεγχος τον περασμένο Απρίλιο στο κέντρο της Αθήνας για εξακρίβωση στοιχείων έφερε στο φως της δημοσιότητας το καλά κρυμμένο μυστικό που φύλαγε ως κόρη οφθαλμού ο 45χρονος σήμερα Κωνσταντίνος Δαναός. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το γεγονός ότι τον αναζητούσε η αστυνομία για 17 ολόκληρα χρόνια. 

«Ως νεαρός έμπλεξα με κακές παρέες γιατί δεν ήμουν κοντά στην οικογένειά μου. Παρουσιαζόμουν ως γόνος κάποιου διάσημου για να αποσπώ χρήματα και δεν σκεφτόμουν τις συνέπειες... Για 17 ολόκληρα χρόνια ζούσα με το άγχος ότι θα με πιάσουν... Για 17 χρόνια που είχα παραβιάσει την άδειά μου από τη φυλακή δεν πέρασα από κανένα έλεγχο της αστυνομίας.»

Μπορεί η αστυνομία να τον έψαχνε αλλά εκείνος όχι μόνο δεν κρυβόταν αλλά δραστηριοποιούνταν στο χώρο του θεάματος ως παρουσιαστής ή τραγουδιστής, όπως τουλάχιστον δήλωνε ο ίδιος. Με αλλαγμένη εμφάνιση λόγω των κιλών, που όπως λέει έχασε, αλλά και με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο είχε ξεκινήσει μια νέα ζωή και κανείς δεν υποψιαζόταν τίποτα για το παρελθόν του. 

«Όλα έγιναν ξαφνικά. Ούτε φανταζόμουν ότι θα κάνω τηλεόραση, ούτε ότι θα τραγουδάω, ούτε ότι θα παίξω σε σειρά» ανέφερε και πρόσθεσε:  «Είχα τηλεοπτική παρουσία και νυχτερινή παρουσία σε μαγαζί που τραγουδούσα. Στη φυλακή ήμουν πολύ πιο παχύς. Έχασα 50 κιλά από τότε, άρχισα να προσέχω τον εαυτό μου, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να με αναγνωρίσουν». 

Πριν λίγες ημέρες αποφυλακίστηκε και όπως δηλώνει ο ίδιος είναι έτοιμος να ξεκινήσει μια νέα ζωή μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. 

«Αποφυλακίστηκα πριν λίγες ημέρες και νιώθω ότι ζω από την αρχή». 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top