MasterChef: Η Ολλανδέζα Λιόρα που «έκλεψε» την καρδιά του Μανώλη

«Μου έλειψε και της έλειψα» δήλωσε ο νικητής του διαγωνισμού

Μπορεί ο Μανώλης Σάρρης να κέρδισε τον τίτλο του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά είναι «νικητής» και στον έρωτα! Τα βέλη του έρωτα έχουν «χτυπήσει» τον νεαρό παίκτη, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης, πήγε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» μαζί με την κοπέλα του, η οποία έμεινε στα παρασκήνια.

MasterChef: Το φιλί του Μανώλη στην κοπέλα του την ώρα που πανηγύριζε!

Μετά το παθιασμένο φιλί που της έδωσε μόλις ανακοινώθηκε ότι κέρδισε, ο Μάνος αρκετά αμήχανος, αλλά χαρούμενος μίλησε για τη σχέση του.

Η κοπέλα που του έχει «κλέψει» την καρδιά είναι από την Ολλανδία λέγεται Λιόρα και μένει στο Άμστερνταμ, εκεί δηλαδή που γνωρίστηκε το ζευγάρι, λίγο πριν ο 27χρονος παίκτης δηλώσει συμμετοχή στον διαγωνισμό μαγειρικής.

«Η Λιόρα δεν είναι από εδώ. Είναι από το Άμστερνταμ. Εκεί έμενα τα τελευταία χρόνια. Εκεί γνωριστήκαμε. Έχει έρθει για να βρεθούμε, όχι μόνο για τον τελικό. Μου έλειψε και της έλειψα. Περνούσαμε ωραία όταν ήμασταν μαζί. Χωριστήκαμε πολύ γρήγορα, γιατί μπήκα στο παιχνίδι»,  είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν έχω προλάβει να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα. Η Λιόρα δουλεύει στο Άμστερνταμ. Ούτε εγώ θα γυρίσω στο Άμστερνταμ, ούτε αυτή θα έρθει Ελλάδα. Το μέλλον το δικό μου είναι εδώ. Θα δούμε πως θα το κάνουμε, είναι περίπλοκο».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top