Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό βήμα του Γρηγόρη Γκουντάρα

Η… γλυκιά πορεία μετά την Ελένη Μενεγάκη και την Ελένη Τσολάκη!

Νέο επαγγελματικό εγχείρημα  για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, έναν από τους λίγους ανθρώπους που έχει ταυτιστεί τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος και πλέον… ιδιοκτήτης ζαχαροπλαστείου, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων από το «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, για την Ελένη Τσολάκη και τα συναισθήματά του μετά τη μακρόχρονη πορεία του στον Alpha. «Σκεφτόμουν χρόνια να ανοίξω ένα ζαχαροπλαστείο, άλλωστε πριν δυο μήνες μείναμε άνεργοι. Μας χτύπησε στα 48 μας η ανεργία οπότε δεν έχεις δυνατότητα, έχεις δυο παιδιά, μία γυναίκα… Πρέπει κάτι να κάνεις, δεν πρέπει να μένεις στάσιμος! Ήταν σοκ που έμεινα άνεργος, δεν θέλω να μιλάω για αυτά, καλή καρδιά! Πολλά με έχουν στενοχωρήσει αλλά δεν υπάρχει λόγος να τα πω, θα τα λέω στην γυναίκα μου. Προφανώς δεν υπήρχε κάτι να κάνω μετά από 15 χρόνια στον Alpha».

Πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη έφυγε από τον Alpha αλλά δεν την ευχαρίστησε!

Για ποιο λόγο; Στα δικαστήρια ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Όταν μάλιστα η δημοσιογράφος της εκπομπής αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη Τσολακη και την πρόσφατη συνεργασία τους στο «Τι λέεις» που κόπηκε, ο Γρηγόρης απέφυγε να σχολιάσει, απαντώντας: «Αγαπάω πάρα πολύ τη Ναταλί και τα παιδιά μου…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top