MasterChef: Το post του Χρήστου για τη μυθική ατάκα «κρατς»!

«Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ τον τίτλο του Μr. Κρατς»

Όταν ακούμε το όνομα Χρήστος Μπάρκας, το μυαλό μας πηγαίνει απευθείας στην περιβόητη ατάκα «κρατς» που άφησε εποχή στο MasterChef από τις οντισιόν.

Χρήστος από MasterChef: «Πίστεψα ότι μπορεί να είμαι ο νικητής»!

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Μπάρκα μετά την αποχώρησή του!

Ο «Μr. Κρατς» ένα 24ωρο μετά την αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής έκανε μια ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να εξηγήσει για ποιον λόγο είπε στον Πάνο Ιωαννίδη την επική αυτή ατάκα.

 «Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς!», έγραψε ο Χρήστος Μπάρκας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μr. Kρατς… Ήρθε η ώρα να αποδεχθώ αυτό τον τίτλο που όλοι εσείς μου δώσατε με τόση αγάπη! Αποφάσισα και εγώ να τους ετοιμάσω ένα ντόπιο πιάτο «βατραχοπόδαρα σε χρυσή κρούστα σε φωλιά από άγρια χόρτα με αρωματικό τραχανότο», περήφανος αρχίζω να λέω για τις ποικιλίες των χόρτων και ότι τα μάζεψα μόνο μου… που να φανταστώ τι θα επακολουθούσε! «Το Κρατς;»… Βρε εγώ το κράτησα το χορταράκι για να είναι όσο πιο φρέσκο γινόταν… αμ έλα που άλλο εννοούσε ο κύριος Ιωαννίδης και να σου ο τίτλος! Στα Γιάννενα παιδιά μιλάμε λίγο αλλιώς άσε που ντοπιολαλιά σημαίνει γλωσσικός πλούτος και να πως γεννήθηκαν χιλιάδες ατάκες χάρη σε όλους εσάς! #starchanneltv #masterchef @masterchefgr @starchanneltv @ioannidispanos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristos Barkas (@xristos_bark) στις

Δείτε ολόκληρο το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top