Χρήστος από MasterChef: «Πίστεψα ότι μπορεί να είμαι ο νικητής»!

Η δήλωση της Σπυριδούλας που τον πίκρανε

Πολλοί είναι εκείνοι που έχουν χαρακτηρίσει τον Χρήστο Μπάρκα «ήρεμη δύναμη» του MasterChef, αφού όλο αυτό το διάστημα  που βρισκόταν στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής κρατούσε χαμηλούς τόνους.

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Χρήστου Μπάρκα μετά την αποχώρησή του!

Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι δεν υπήρχαν και κάποιες στιγμές μέσα στο παιχνίδι που τον στεναχώρησαν. Μία από αυτές ήταν όταν η Σπυριδούλα έκρινε αρνητικά ένα από τα πιάτα του. Ο Χρήστος, μάλιστα, είπε ότι η συμπαίκτριά τους δε θα έπρεπε να έχει ανέβει στον εξώστη!

MasterChef: Αποχώρησε ο Χρήστος - Θα μας λείψεις «κρατς»!

«Αυτά έχει η ζωή. Υπάρχουν τα συν και τα πλην, πιάσαμε μια θέση στο βάθρο. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε με ό,τι κερδίσαμε από αυτό. Σε όλη την πορεία του διαγωνισμού είχαμε δίπλα μας τρεις εξαιρετικούς μέντορες. Δεν έπρεπε να έχουμε μια άποψη για τους άλλους. Να μην κρίνει ο ένας το πιάτο του άλλου. Με ενόχλησε που η Σπυριδούλα είχε άποψη για όλους», είπε ο Χρήστος Μπάρκας στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Παρά τον αρχικό εκνευρισμό, ο Mr. Κρατς δε θέλησε να δώσει συνέχεια. Τρανή απόδειξη η στήριξή του στη Σπυριδούλα! Λίγο πριν αποχαιρετήσει τον διαγωνισμό μαγειρικής δήλωσε ότι θέλει να είναι αυτή νικήτρια και η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

«Είπα πως θέλω να κερδίσει η Σπυριδούλα, γιατί υποστήριξα τον δυναμισμό του γυναικείου φύλου και όχι την ίδια τη Σπυριδούλα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Αρκετές φορές πίστεψα ότι μπορεί να είμαι ο νικητής».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top