Elif: Ζεϊνέπ και Σελίμ φροντίζουν την Τουγτσέ

Δείτε ένα ακόμα ανατρεπτικό επεισόδιο την Παρασκευή στις 17:30 στο STAR

Η Ασουμάν πιστεύει ότι η Ίντζι είπε στον πατέρα τους πως δεν ήταν σπίτι και της επιτίθεται, όπως και στην Ελίφ. Η κοπέλα χάνει για λίγο τις αισθήσεις της και η Ίντζι με την Ελίφ φοβούνται.

Όταν επιστρέφει ο πατέρας τους σπίτι, η Ασουμάν έχει συνέλθει και τον ρωτάει ποια είναι η Ελίφ, αλλά ο Κεμάλ της λέει να μη ρωτάει και να φροντίζει το κορίτσι.

Η Αρζού γνωρίζει την αλήθεια για την ταυτότητα της Σεχέρ και της λέει πως θα την κάνει να πληρώσει. Η Σεχέρ τρομάζει και φύγει από το κτήμα.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μένουν στο κτήμα και φροντίζουν και την Τουγτσέ, γεγονός, που ευχαριστεί πολύ τη μικρή. Ο Σελίμ αναζητά τη Σεχέρ και συνειδητοποιεί πως έχει φύγει. Όλοι ξαφνιάζονται, που έφυγε χωρίς να πει μια κουβέντα.

Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα για να πει «περαστικά» στην Αλιγιέ. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν τη βλέπει και της λέει πως η Σεχέρ έφυγε.

Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να φύγει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της και λέει στον Ερκούτ πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο κτήμα και είναι πολύ ευτυχισμένοι.

Η Ζεϊνέπ δεν φεύγει από το πλευρό της Αλιγιέ. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ προσπαθεί να βοηθήσει την Γκόντζα. Λέει στον Ερκούτ πως η Γκόντζα τον πρόδωσε και θα πληρώσει για αυτό. Ο Ερκούτ όμως στα κρυφά εξακολουθεί να τη βοηθάει.

Η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Νετζντέτ. Η Μελέκ ετοιμάζει μια αφίσα για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι και η Φεριντέ τη βοηθούν και διανέμουν παντού την αφίσα.

Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Βεϊσέλ επειδή πούλησε το εστιατόριο. Αποφασίζει να ψάξει για δουλειά και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top