«Έφυγα από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί…»

Τι αποκάλυψε μια από τις πρωταγωνίστριες

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε για την περίοδο που πρωταγωνιστούσε στους Δύο Ξένους, στον Γιάννη Πουλόπουλο και «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Δεν έφτασα σε αυτό ακριβώς το σημείο, να μην έχω να πληρώσω το νοίκι μου, αλλά λίγο στο παρά πριν έφτασα. Δεν κάνω τηλεόραση γιατί δεν μου έχουν κάνει προτάσεις.

Η τελευταία μου τηλεοπτική εμπειρία δεν είχε κανένα οικονομικό αντίκρισμα. Ήταν ακριβώς πάνω στην κρίση. Κάναμε 100 επεισόδια και δεν τα πληρωθήκαμε. Δεν πληρωθήκαμε ούτε ένα. 
Ισχύει ότι κάποιοι πρωταγωνιστές έπαιρναν 10,000 ευρώ το επεισόδιο. Προσωπικά εγώ δεν τα έχω πάρει και δεν τα έχω ζητήσει γιατί θεωρούσα ότι τα 10,000 είναι πάρα πολλά. Έχω πάρει λίγο πιο κάτω, 6,000 – 7,000. 

Έφυγα από τον δεύτερο κύκλο των Δύο Ξένων γιατί μου είχε γίνει πρόταση να πάω στις επιθυμίες στον ΑΝΤ1, που ήταν ένας υπέροχος ρόλος, τελείως διαφορετικό από τους Δύο Ξένους. Εκείνη τη στιγμή το βρήκα καλό βήμα για την καριέρα μου».

Ακόμα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα στο θέατρο, ενώ μιλώντας για την προσωπική της ζωή αποκάλυψε πως δεν αποκλείει έναν ακόμη γάμο.

«Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου, ούτε ένα τρίτο στεφάνι γιατί η ζωή είναι πάντα γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές. Αυτή τη περίοδο είναι καλά, αλλά δεν θα ήθελα να συζητήσω κάτι παραπάνω. Θα δείξει», απάντησε στην ερώτηση του Γιάννη Πουλόπουλου, ο οποίος της επεσήμανε πως οι πληροφορίες του θέλουν τον νέο της σύντροφο να είναι από το χώρο.
 

Δείτε όλη την εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top