«Όσοι με κατηγορούν να εύχονται να είμαι καλά για να έχουν λόγο ύπαρξης»

Απίστευτα καρφιά από πασίγνωστο ηθοποιό

Για το μιούζικαλ “Hairspray” που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο θέατρο Ακροπόλ ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος ακόμα δε φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον σάλο που δημιουργήθηκε με την αρχική ματαίωση της παράστασης «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς. 

Η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε στη φωτογράφηση για την αφίσα της παράστασης και ο Μάρκος δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφάκια του για όσους του ασκούν κατά καιρούς αρνητική κριτική. 

«Τα αρνητικά σχόλια δε με φοβίζουν καθόλου. Θα με φοβίσει να μην ασχοληθεί κανείς και με αυτή την παράσταση. Οι άνθρωποι που με επικρίνουν θα πρέπει να εύχονται να είμαι καλά, να κάνω συνέχεια δουλειές για να μπορούν και αυτοί να υπάρχουν. Εγώ θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ», είπε με νόημα ο ηθοποιός. 

Τον τελευταίο καιρό ο Μάρκος έχει ανοίξει πολλά μέτωπα με μεγαλύτερο αυτό με την Έλενη Ακρίτα. Η κόντρα ανάμεσα στους δύο που ξέσπασε με αφορμή την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» έχει φουντώσει για τα καλά με εκατέρωθεν βολές και τον ηθοποιό να απειλεί τη δημοσιογράφο με αγωγές. 

Λέτε αυτή η κόντρα να καταλήξει στα δικαστήρια; Ίδωμεν. Ο Μάρκος πάντως φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει να πέσει κάτω κανένα αρνητικό σχόλιο σε βάρος του. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top