Κατερίνα Καινούργιου: Οι φήμες για νέο έρωτα και η on air απάντησή της!

Η απόφαση που έχει πάρει για την προσωπική της ζωή

Μόνη δηλώνει η Κατερίνα Καινούργιου εν αντιθέσει με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν εδώ και λίγο καιρό να βγαίνει με τον νεαρό επιχειρηματία Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο, εγγονό του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου. 

 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ευτυχείτε» ρωτήθηκε για το τι πραγματικά συμβαίνει αυτό το διάστημα στην προσωπική της ζωή και εκείνη απάντησε ότι έχει πάρει πλέον απόφαση να μη μιλά δημόσια γι’ αυτά τα ζητήματα. Απόφαση που πήρε μετά τον χωρισμό της από τον Νάσο Αναστόπουλο. 

«Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου που να είναι απλά φίλοι μου ή να είμαστε σε ένα φιλικό πλαίσιο και να μου τους χρεώνουν. Έχει γίνει πολλές φορές να μου χρεώσουν σχέση τσάμπα. Τον τελευταίο καιρό έχω πάρει μία απόφαση. Δε θέλω να ξαναμιλήσω καθόλου για την προσωπική μου ζωή και να μην απαντάω σε τίποτα. Όσο γίνεται να εξαφανιστώ από αυτό.

Υπήρξαν στιγμές που μίλησα για την προσωπική μου ζωή. Στο παρελθόν έχω κάνει πολύ μεγάλα λάθη. Οπότε πια στο λέω εδώ. Σημείωσε τη μέρα και την ώρα. Από την Κατερίνα ποτέ πια τέτοιες δηλώσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου αφορά μόνο εμένα. Είμαι πολύ καλά στην παρούσα φάση, είμαι μόνη μου. 

Γενικώς ενθουσιάζομαι πάρα πολύ εύκολα, πολλές φορές ζω μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι. Είμαι ένα κορίτσι πολύ ρομαντικό. Ενθουσιάζομαι, την πατάω και στο τέλος πληγώνομαι πολύ άσχημα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή «The Tonight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top