Παρτσαλάκης – Γεωργούλης: Κόντρα πριν την πρεμιέρα του «Ζητείται Ψεύτης»;

Τι λένε οι ίδιοι για αυτό;

Τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει έρθει σε ρήξη με τον Αλέξη Γεωργούλη. Για το ποιες είναι οι σχέσεις του Γιώργου Παρτσαλάκη με τον συνάδελφό του στην θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» μίλησαν και οι δύο «εμπλεκόμενοι» στις κάμερες.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

«Δεν το ξέρω, ειλικρινά δεν γνωρίζω κάτι και το βρίσκω πολύ θλιβερό γιατί αν έχει γίνει για διαφημιστικούς λόγους είναι αστείο. Είναι ένα νέο παιδί, εραστής, δεν υπήρξα ποτέ στη ζωή μου, δεν διεκδικώ κάτι από τον Αλέξη, ούτε εκείνος διεκδικεί. Ποια κόντρα; Θα σας πω κάτι άλλο, το οποίο θα το παραφράσετε, αλλά δεν πειράζει. Είναι μια δουλειά που έχει νεύρα, έχει ένταση, έχει ψυχή, έχει εκατομμύρια πράγματα. Εάν σας έλεγα τι μου συμβαίνει αυτή τη στιγμή θα παθαίνετε εγκεφαλικό, κάτι που δεν θα το πω, αλλά δεν έχει σημασία. Άρα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες πρέπει να κάνεις πράγματα. Λοιπόν, και εντάσεις υπάρχουν… Τώρα, αυτό πώς μεταφράζεται ότι έτσι κι αλλιώς, αυτό είναι ντροπή», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Από την πλευρά του ο Γεωργούλης συμπλήρωσε: «Αυτό που γράφτηκε ότι τσακωθήκανε είναι εντελώς αβάσιμο. Γράφτηκε ότι εγώ επέμενα να κάνουμε μια πρόβα ξανά και ξανά και ότι εκείνος δεν ήθελε. Αυτός που το έγραψε μάλλον δεν ξέρει και από πρόβες».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top