Έρχεται δυνατή μάχη στο MasterChef 3 - Η ομάδα του Ιωαννίδη στο επίκεντρο

Μία από τις τέσσερις θα πάρει τον δρόμο για την έξοδο

Δείτε τη Τρίτη 5/3 στις 21:00 στο 28ο Επεισόδιο του MasterChef 3 

Η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη βάλλεται και 4 γυναίκες της ομάδας, η Μαρία, η Άλκηστις, η Ιωάννα και η Ελίζαμπεθ, καλούνται να μαγειρέψουν ένα πολύ γευστικό και αισθητικά ιδιαίτερο πιάτο. 

Ποιες θα καταφέρουν να κρατήσουν το pin του σεφ άρα και τη θέση τους στο παιχνίδι; 

Μια πολύ δυνατή μάχη που κρίνεται στις λεπτομέρειες απαγορεύει την οποιαδήποτε εισβολή της φαντασίας τους και απαιτεί λεπτό χειρισμό στις τεχνικές, γρήγορη και εφευρετική αντίδραση στα λάθη.

Μία από τις τέσσερις θα πάρει τον δρόμο για την έξοδό από τον μαγειρικό διαγωνισμό του MasterChef οριστικά. Άραγε θα φύγει με ψηλά το κεφάλι;  

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του;
Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; 
Ποιος θα γευθεί τη νίκη;
Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;
 

    
Λίγα λόγια για το MasterChef 3  

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα  κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef  και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top