Ο Πέτρος Κωστόπουλος ψάχνει... γυναίκα!

Ποια θα έχει τελικά δίπλα του στη νέα του εκπομπή;

Η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στο OPEN,  “Παιδιά από σπίτι” με παρουσιάστρια τη Τζωρτζέλα Κόσιαβα ¨κόπηκε" και ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει ξεκινήσει το... ζέσταμα.

Ο παρουσιαστής έχει (σχεδόν) υπογράψει με το νεοσύστατο κανάλι και για πρώτη φορά θα κάνει εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Μάλιστα, οι φήμες τον θέλουν να έχει και συμπαρουσιάστρια, που ακόμα δεν έχει βρεθεί, μιας και τόσο το όνομα της Σάσας Σταμάττη, όσο κι αυτό της Νικολέττας Ράλλη τελικά δεν... "έδεσαν" -για διαφορετικούς λόγους το καθένα.

Έτσι, έχουν μπει νέα ονόματα στο κάδρο: αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή και αυτό της Μαντούς Γαστεράτου, που είναι "ενεργές" παρουσιάστριες στο κανάλι και πληρώνονται από αυτό.

Τίποτα για την ώρα δεν έχει "κλείσει", αλλά όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Τρίτης "Στη Φωλιά των ΚουΚου" είναι θέμα ημερών για να... λυθεί το μυστήριο. Άλλωστε, η πρεμιέρα του Πετραν αναμένεται να γίνει σε μόλις μερικές ημέρες και συγκεκριμένα το Σάββατο 16 Μαρτίου.

Να υπενθυμίσουμε πως η Νικολέττα Ράλλη, αν και συζητά εδώ και καιρό με το κανάλι της Παιανίας, έχει συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 που λήγει τον Ιούνιο, ενώ η Σάσα Σταμάτη είχε πει “όχι” και σε μια άλλη γυναικεία εκπομπή που σκέφτονταν να κάνουν στο κανάλι. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top