MasterChef: Με μπηχτές αποχώρησε ο Αλέξανδρος - "Μην παίζετε βρώμικα"

Το γράμμα που άφησε ο παίκτης

Μπορεί να είχε θεωρηθεί από πολλούς ως ένα από τα φαβορί του MasterChef, αλλά ο Αλέξανδρος αποχώρησε.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Και όπως κάθε παίκτης που αποχωρεί από τον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής έτσι κι εκείνος άφησε το δικό του γράμμα στους συμπαίκτες του.

Μεταξύ άλλων, ο παίκτης ευχαρίστησε τους υπόλοιπους υποψήφιους MasterChef για όλα και δεν παρέλειψε να πετάξει και τα υπονοούμενά του για κάποιους που παίζουν... βρώμικα.

«Μια συμβουλή που ήθελα να δώσω σε κάποιους από εσάς είναι να επικεντρωθείτε στο μαγειρικό κομμάτι του παιχνιδιού. Μην παίζετε βρώμικα! Δεν κάνει! Μας βλέπει και κόσμος. Μαγειρέψτε σαν να είναι η τελευταία φορά. Υπενθύμιση: Είμαστε σε τηλεοπτικό show, τίποτα δεν κρύβεται. Για όσους το πιστεύετε, αναθεωρήστε!», έγραψε.

Τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος τους περισσότερους τους προβλημάτισε και άλλους τους ενόχλησε. Για παράδειγμα την Άλκηστις η οποία έδειξε από την πρώτη στιγμή την αντίθεσή της στον χαρακτήρα και τις τακτικές του Αλέξανδρου μέσα στο παιχνίδι.

«Το ποιος έπαιζε βρώμικα, φάνηκε, γιατί δεν είναι εδώ. Όσοι παίζουν βρώμικά σιγά σιγά παίρνουν το δρόμο που τους αξίζει. Με τον Άλεξ είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ μας, αλλά όταν σπάσει το γυαλί με κάποια πράγματα που δεν θέλεις να σου τα λένε και σου τα λένε, όπως είναι η προφορά, όπως είναι κάποιες λέξεις που δεν γνωρίζω να τις αρθρώσω και ξεκινά ο Άλεξ και με κοροϊδεύει σε όλους τους υπόλοιπους και κάνουν ενός τύπου χαβαλέ, από εκεί και πέρα ξεκινά και σπάει το γυαλί και θρυμμάτισε με την αποχώρηση του Γιώργου», είπε μιλώντας στην κάμερα.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top