Τροχός της Τύχης - Χάρισε το 1ο αυτοκίνητο για το 2019!

Καθημερινά στις 18:40 στο STAR

Το πιο δημοφιλές παιχνίδι της Αμερικής, το παιχνίδι που έγραψε και συνεχίζει να γράφει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση για 5η χρονιά στο Star, γυρίζει και χαρίζει το 1ο αυτοκίνητο για το 2019 και το 3ο για την τηλεοπτική σεζόν 2018-2019! 

Δείτε ολόκληρα τα επεισόδια του «Τροχού της Τύχης»
 
Στο επεισόδιο, που προβλήθηκε την Πέμπτη 21/2, ο «Τροχός της Τύχης» χάρισε ένα ΝΙSSAN JUKE 1.6 στον Σταύρο! 

Ο 38χρονος Σταύρος είναι δημόσιος υπάλληλος, παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο ίδιος συνήθως χρησιμοποιεί τη μηχανή του, ενώ η γυναίκα του έχει ένα πολύ μικρό αυτοκίνητο και η μεταφορά των δυο παιδιών στις δραστηριότητές τους, αποτελούσε καθημερινό «πονοκέφαλο» για το ζευγάρι.

Ο παίκτης ασχολείται με το crossfit και τρέχει στον Κλασικό Μαραθώνιο. Αγαπάει τα ταξίδια κι έχει πάει και σε πιο ασυνήθιστους προορισμούς, όπως στην Καραϊβική. 

Η νίκη για τον Σταύρο δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση, καθώς οι δύο συμπαίκτριές του ήταν εξίσου δυνατές αλλά όχι τόσο τυχερές! 

Εξελίχθηκε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κράτησε το κοινό σε αγωνία και όλα κρίθηκαν κυριολεκτικά στον 7ο και τελευταίο γρίφο. Ο Σταύρος κατάφερε να λύσει το γρίφο και να φτάσει στον τελικό. 

Εκεί, κατάφερε να βρει την κρυμμένη φράση και όταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποκάλυψε πως κέρδισε το αυτοκίνητο, ο Σταύρος πανηγύρισε μαζί του και με την Ιωσηφίνα Τζουγανάκη τη μεγάλη νίκη του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top