MasterChef: Αποχώρησε ο Θάνος Σπανός

Οι πρώτες δηλώσεις και η συγκίνηση

Ο  παίκτης που αποχώρησε από την κουζίνα του MasterChef 3 ήταν ο Θάνος Σπανός από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο του MasterChef

Για πρώτη φορά είδαμε εννέα παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση και τελικά τα πιάτα που δεν κέρδισαν τις εντυπώσεις ήταν αυτά της Κωνσταντίνας και του Θάνου.

Οι σεφ είπαν ότι και οι τρεις αποφάσισαν πως το πιάτο με τις περισσότερες αστοχίες ήταν του Θάνου και έτσι η Κωνσταντίνα ανέβηκε στον εξώστη για να συναντήσει τους συμπαίκτες της.

Οι κριτές ευχαρίστησαν τον Θάνο για τη συμμετοχή του στον τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από τον διαγωνιζόμενο να του παραδώσει την κονκάρδα.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Στα παιδιά εύχομαι να είναι πιο κοντά ακόμα και στο σπίτι. Μην ξεχνάτε ότι είστε όλοι νικητές. Απολαύστε το! Δώστε το 1000% του εαυτού σας. Και που κατάφερα να φτάσω μέχρι εδώ αισθάνομαι νικητής γιατί δεν είχα δουλέψει ξανά σε επαγγελματική κουζίνα. Το ότι με επιλέξανε και οι τρεις για να μπω στο MasterChef 3 είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω», είπε φανερά συγκινημένος και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των συμπαικτών του, αλλά και των κριτών.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top