Ζησάκης για τον σάλο με Σπυρόπουλο: «Θα το πω για πρώτη φορά...»

Τι είπε καλεσμένος "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Μεγάλος ντόρος είχε προκληθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα γύρω από το όνομά του μιας και είχε διαμάχη με τον Κώστα Σπυρόπουλο. Αλλά ο Ευθύμης Ζησάκης καλεσμένος το πρωί της Τρίτης "Στη Φωλιά των ΚουΚου" αποκάλυψε ότι είναι "περήφανος" για όσα έγιναν.

Σπυρόπουλος και Σταρόβας ξεσπούν εναντίον Ζησάκη - Τι έγινε με τον ηθοποιό

«Θα το πω για πρώτη φορά, θεωρώ τιμή μου όλο αυτό που έζησα. Τιμή μου όσον αφορά ότι ξεκαθάρισε το τοπίο ξαφνικά. Με πολλή στεναχώρια σαφώς, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο ωραία πράγματα, το κατάλαβα και με την καλή και με την κακή πλευρά. Εγώ μέχρι τότε είχα μάθει μόνο την καλή πλευρά των πραγμάτων. Δεν έχει υπάρξει ποτέ κάτι που θα με εμποδίσει σε αυτό που έχω ονειρευτεί και η πρώτη λακκούβα, το πρώτο μπέρδεμα, ήταν αυτό. Το οποίο σαφώς με σόκαρε», ανέφερε.

Απολογήθηκε ο Ευθύμης Ζησάκης: «Συγνώμη. Έχω τους δαίμονές μου»

Και συνέχισε ο ηθοποιός, που πλέον κάθε Κυριακή παρουσιάζει τις μεταμφιέσεις του Your Face Sounds Familiar του ΑΝΤ1:«Για κάποιο λόγο άνθρωποι, οι οποίο μέχρι τώρα δεν με είχανε εντοπίσει, μέσω αυτής της διαδικασίας, θέλω να τους ευχαριστήσω. Με εντοπίσανε, με πλησίασαν, με συζήτησαν και με εκτίμησαν. Όποιος είπε κάτι κακό για εμένα, μόνο με καλό πρόσιμο το είδα».

Ηθοποιός για Ζησάκη: «Είναι ένα γαϊδούρι που λέει καλά έναν ρόλο» 

Όταν ρωτήθηκε από τον Κρατερό Κατσούλη αν σκέφτηκε ποτέ μήπως δεν έρθει σύντομα κάποια ανάλογη πρόταση, είπε: «Είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει η μάχη, μ' αρέσει η “πυρά”. Μ' αρέσει να κάτσουμε να δουλέψουμε. Δεν φοβήθηκα ότι δεν θα ξανακάνω θέατρο και στην τελική θα έβγαινα και θα έκανα θέατρο στον δρόμο».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top