Σπυρόπουλος και Σταρόβας ξεσπούν εναντίον Ζησάκη - Τι έγινε με τον ηθοποιό

Γιατί "έδιωξαν" τον Ευθύμη Ζησάκη από την παράσταση «Toc Toc»

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει με την παράσταση «Toc Toc», μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος είπε ότι αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, ενώ τις τελευταίες ημέρες έχει αντικατασταθεί από τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Μας μπέρδεψε  - Ο Ζησάκης κάνει πρόβες για την παράσταση που… αποχώρησε!

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, που σκηνοθετεί και παίζει στην παράσταση, αλλά και ο Δημήτρης Σταρόβας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψαν όλα όσα έχουν συμβεί, δίχως να μασήσουν τα λόγια τους.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος φανερά ενοχλημένος δήλωσε: «Το θέατρο απαιτεί συνέπεια και ακρίβεια, όταν δεν την έχεις, υπάρχει πρόβλημα… Εμείς δεν είμαστε τρελοί να παίρνουμε κόσμο και να τον διώχνουμε… Θέλουμε να είναι στη δουλειά, να γίνονται πρόβες και να ανεβαίνουμε γρήγορα, όταν δε γίνεται για λόγους άλλους προσωπικούς του καθενός… αρχίζει το θέμα και φρενάρει. Όλοι κάναμε πρόβα, εκτός από τον Ζησάκη. Δεν μπορούσε να κάνει πρόβες, είχε δυσκολία, το ξέραμε. Τη μία αργεί, την άλλη δε θα πάω, την άλλη στέλνει μήνυμα τι έπαθα, την άλλη με πήρε ο ύπνος, την άλλη, την άλλη… είναι επάγγελμα, ζουν συνεργάτες… Δίνεις ευκαιρία και τελικά θα βγει ο άλλος από πάνω να σε καβαλήσει…»!

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Σταρόβας δε δίστασε να δείξει τον έντονο εκνευρισμό του για τον Ευθύμη Ζησάκη τονίζοντας: «Υπάρχουν τρεις λόγοι που δε θα έπρεπε να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα. Πρώτον, δε μου αρέσουν τα κουτσομπολιά, δεύτερον, δεν είμαι και ο πλέον συνεπής για να μιλήσω για το συγκεκριμένο θέμα και τρίτον, ότι με το Ζησάκη θα είμαστε στην ίδια εκπομπή, στο Your Face Sounds Familiar. Από την άλλη εκνευρίζομαι, γιατί έχω ένα κόλλημα με το ακριβές και το σωστό και τρελαίνομαι με τους ανθρώπους που είναι φυγόπονοι».

«Εγώ τον Κώστα θα τον χαρακτήριζα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Στην αρχή μας έδωσαν συμβουλές να μην τον πάρουμε, γιατί έχει κάποιο θέμα… Τον παίρνει… πέρασε ένας μήνας, έβαλε ο Κώστας μέχρι και τον βοηθό του να μάθει τα λόγια. Δηλαδή πόσες ευκαιρίες να του δώσεις; Αν κάποιος έχει ένα θέμα υγείας, να γίνουμε θυσία να βοηθήσουμε. Όταν είσαι ένα παιδί νέο, έξυπνο, ταλαντούχο και δεν έρχεσαι, γιατί είσαι…», συμπλήρωσε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top