"Ο κόσμος μου είχε γυρίσει την πλάτη, νόμιζα ότι όλα τελείωσαν"

Ποιος έκανε τις δηλώσεις αυτές on camera;

Για τη θεατρική παράσταση που είχε ανεβάσει πριν από δύο χρόνια και... "πάτωσε", όπως είπε ο ίδιος, μίλησε στην κάμερα εκπομπής ο Σταμάτης Φασουλής.

Ο γνωστός ηθοποιός που τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Συμβολαιογράφος», στο θέατρο Χώρα και σημειώνει τεράστια επιτυχία ξεδίπλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των ΚουΚου» το πρωί της Τετάρτης, τα τότε συναισθήματα και τις σκέψεις του.

«Αν πάει καλά αυτό που κάνω τώρα, θα το πάω και του χρόνου. Μου είχε κοστίσει ότι δεν πήγε καλά το προπέρσινο. Όχι δεν πήγε καλά επειδή δεν είχε εισιτήρια, δεν με ενδιαφέρουν τα εισιτήρια. Αισθάνεσαι ότι αυτό που κάνεις δεν ενδιαφέρει τον κόσμο, ότι ο κόσμος σου γυρίζει την πλάτη και αυτό δεν είναι καλό. Αυτό σε μαραζώνει πάρα πολύ, κάποια στιγμή νόμιζα πως όλα τελείωσαν, δεν ήθελα να ξαναπαίξω, έτρεμα. Τώρα γεμίσαμε από την πρώτη μέρα και μου φάνηκε περίεργο, νόμιζα θα μου γυρίσουν την πλάτη. Δεν ξέρω γιατί, μην με ρωτήσεις. Ήταν αυτός ο χρόνος στο Χορν, ενώ ήξερα πως είναι καλή η παράσταση και ήταν από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει. Ο κόσμος αρνήθηκε να με δει, σχεδόν με απαξιωτική αδιαφορία. Αυτό με πείραξε πάρα πολύ και είναι από τα πράγματα που δεν ξέρω να ξεπεράσω.», είπε.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top